Zobrazit přihlášovací formulář

STOLNÍ DESKOVÁ HRA - MICRO ROBOTS

Administrace

STOLNÍ DESKOVÁ HRA - MICRO ROBOTS

199 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
nová, nehraná bludiště, hlavolam Řídicí počítač selhal a je třeba jej opravit. Robot, který má provést opravu, se téměř nekontrolovatelně řítí po základní desce skrz výstražná světla. Hráči se mu snaží pomoci dorazit na poškozená místa. Kdo najde…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STOLNÍ DESKOVÁ HRA - MICRO ROBOTS

199 Kč
  • Popis zboží
nová, nehraná
bludiště, hlavolam

Řídicí počítač selhal a je třeba jej opravit. Robot, který má provést opravu, se téměř nekontrolovatelně řítí po základní desce skrz výstražná světla. Hráči se mu snaží pomoci dorazit na poškozená místa. Kdo najde nejrychlejší trasu k cíli?

Micro Robots je povedený potomek hry Rocochet Robots. Autor vytvořili jednoduchý zábavný logický hlavolam, nad kterým může současně přemýšlet více hráčů. Cílem je dopravit robota z místa A do místa B. Směr pohybu si hráč smí vždy zvolit, místo, kde robot zastaví, je dané barvou, respektive číslem startovního pole. Dokážete šikovnou navigací dostat robota do cíle?

Rozměry balení: 130 x 130 x 40 mm
Počet hráčů 2+
Doporučený věk 8
Délka hry 20 min.

POZOR
pravidla v němčině a angličtině
bez textu


Ve hře Micro Robots je klíčem k vítězství správné načasování. Když však budete čekat příliš dlouho, tak ty nejcennější pozice vám snadno uniknou.

Micro Robots je hra, která se hraje simultánně a je inspirována již klasickou peckou Ricochet Robots od autora Alexe Randolpha. Hráči se zde budou snažit co nejrychleji odhadnout, jak se může robot pohnout ze jedné pozice na herním plánu na jinou.

Na začátku si budete vybírat, zdali budete hrát na černé či měděné straně herních plánů a poté je složíte do mapy 2x2 čtvercové díly. Na každém z těchto dílů je vyobrazeno devět kostek a jakmile jsou tyto díly přiloženy k sobě, objeví se tak 36 kostek v šesti barvách, zobrazující čísla od 1 do 6. Každá kombinace barvy a čísla bude tedy na výsledném herním plánu obsažena pouze jednou. Nyní se hodí barevnou kostkou a číselnou kostkou, čímž se určí startovní lokace průhledného robota. Ta se označí počátečním průsvitným žetonem.

Ve svém kole si vždy ho
  • 20. 12. 2018, 9:45

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie