Zobrazit přihlášovací formulář

Rifle, pláťáky, tepláky, leginy NEXT

Administrace

Rifle, pláťáky, tepláky, leginy NEXT

145 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Kalhoty pro holčičku. Vše NEXT, značená velikost 9-12m, nositelné déle. 1. Široké světlé rifle s červeným zdobením NEXT Krásné džíny moderního rozšířeného střihu. V pase vzadu do gumy. Zapínání na knoflík. Zdobené červeným…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rifle, pláťáky, tepláky, leginy NEXT

145 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Kalhoty pro holčičku. Vše NEXT, značená velikost 9-12m, nositelné déle.

1. Široké světlé rifle s červeným zdobením NEXT
Krásné džíny moderního rozšířeného střihu. V pase vzadu do gumy. Zapínání na knoflík. Zdobené červeným prošíváním. NA PD ozdobné kapsičky s légou. V originále mají nažehlené puky. Měkká, velmi příjemná riflovina. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Rifle jsou ve vynikajícím stavu, jako nové.
Ze stejné kolekce je béžový svetr vel.86 - viz poslední foto.
215 Kč

2. Fialové podšité roll-up pláťáky s flitry NEXT
Krásné fialové podšité plátěné roll-upky. V pase regulace. Jsou podšité fialovou bavlnou. Rolovací na knoflík. Aplikace motýlků z flitrů. Propracované, výšivky s flitry, kapsičky, prošívané. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Kalhoty jsou nošené, bez vad, ve velmi dobrém stavu. Vhodné pro holčičku na jaro, léto i podzim.
199 Kč

3. Růžové velurové tepláčky s motýlkem NEXT
Krásné světle růžové hebké tepláčky zjemného tenčího veluru se stříbrnou výšivkou motýlka a zdobené kamínky. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Tepláčky jsou kupované nové, nošené velmi krátce - vzíté jen párkrát, prané 2x - vynikající stav, jako nové.
175 Kč

4. Malinově růžové legíny s knoflíčky NEXT
Nádherné růžové leginy. U spodního lemu 2 ozdobné knoflíčky. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Kupované nové, nošené krátce, vynikající stav.
135 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Široké rifle: délka 42 cm, pas šířka 21 cm.2. Fialové pláťáky: délka 41 cm, pas šířka 21 cm (regulace)3. Tepláky: délka 41 cm, pas šířka 21 cm.4. Leginy: délka 35.5 cm, pas šířka 21 cm.

  • 15. 4. 2023, 16:11

  • Zobrazení

    439

  • Oblíbené

    0

Kategorie