Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ FM Transmitter Bluetooth + handsfree @@@

Administrace

@@@ FM Transmitter Bluetooth + handsfree @@@

285 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : bílá, bílá/stříbrná, bílá/zlatá !!! FM Transmitter handsfree. Bluetooth a nabíječka dual USB. Model 590. Užijete si kvalitní zvuk a pohodlnou jízdu. Má v sobě zabudovaný LCD displej s frekvencí FM a dvojité USB rozhraní pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ FM Transmitter Bluetooth + handsfree @@@

285 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : bílá, bílá/stříbrná, bílá/zlatá !!! FM Transmitter handsfree. Bluetooth a nabíječka dual USB. Model 590.

Užijete si kvalitní zvuk a pohodlnou jízdu. Má v sobě zabudovaný LCD displej s frekvencí FM a dvojité USB rozhraní pro nabíjení zařízení jako tablet, chytrý mobil atd. Je kompatibilní s velkým množstvím telefonů. Díky funkcí hands free se můžete klidně věnovat řízení nebo přijmout pomocí hlasu hovor. Hudbu můžete poslouchat pomocí USB nebo micro SD karty. Díky A2DP profilu si můžete užívat poslech hudby v kvalitě stereo. Součástí balení je i dálkový ovladač, který umožňuje přijmout nebo odmítnout hovor, přehrát následující a předchozí song, ovládat hlasitost, přehrát a pozastavit hudbu. Přehrávač se automaticky vypíná, pokud se funkce bluetooth delší dobu nepoužívá. V případě potřeby může být přehrávat použit i jako bezpečnostní kladívko, například při rozbití skla.

Přenos signálu : 8 až 10 metrů. Pohotovostní režim až 1 000 hodin nebo až 15 dní. Bluetooth verze kompatibilní 3.0 a výš. Vstup 12-24V. Výstup 5V. Napětí 24V. Zvuk A2DP.

Obsah balení : 1 x transmitter FM - bezdrátový přehrávač + 1 x dálkové ovládání. Materiál plast. Baleno v krabici.

!!! BARVU UVÁDĚJTE V OBJEDNÁVCE !!!
  • 3. 3. 2020, 22:58

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Kategorie