Zobrazit přihlášovací formulář

Dárková sada Paco Rabanne Olympea EDP 80ml +...

Administrace

Dárková sada Paco Rabanne Olympea EDP 80ml +...

1 680 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
Nové v originálním balení Dámská dárková sada obsahuje : Paco Rabanne Olympea EDP 80ml + tělové mléko 75ml + mini parfém do kabelky 10ml Orientální květinová vůně pro ženy uvedena na trh v roce 2015 jedinečnost a smyslnost, které nic a nikdo nemůže…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárková sada Paco Rabanne Olympea EDP 80ml +...

1 680 Kč
  • Popis zboží
Nové v originálním balení

Dámská dárková sada obsahuje : Paco Rabanne Olympea EDP 80ml + tělové mléko 75ml + mini parfém do kabelky 10ml

Orientální květinová vůně pro ženy uvedena na trh v roce 2015 jedinečnost a smyslnost, které nic a nikdo nemůže odolat 2015 je pro Paco Rabanne správný čas přijít se svým novým příběhem. Co když je ženskou fantazií být ta jediná? Ta zcela jedinečná, vybraná nade všechny ženy, ta jediná, která překoná obyčejné smrtelníky svou obrovskou odvahou a úspěchem? Tato žena si nemusí vybírat mezi tím, zda být krásná a inteligentní, což ji dělá jedinečnou. Pro tuto ženu je její sláva naprosto přirozená.
S vůní Olympea píše Paco Rabanne novou kapitolu. Nesmírně ženskou. Paco Rabanne zůstává věrný svým hodnotám a provokuje ducha dnešní doby. Paco Rabanne představuje jedinečnost a smyslnost, které nic a nikdo nemůže odolat. Olympea je moderní Kleopatra, královna královen, žena vítězství, absolutní ikona. Obdařena svou silou si vybírá svého hrdinu na schodech hory Olymp. Polobohyně, žena nade všechny ženy. Božsky ženská.
Olympea je smyslný požitek, vycházející z kombinace akordů slané vanilky a svěžesti květinových tónů. Svěží orient, ve kterém mandarinka probouzí smysly, je posílen květinovými a esencemi zázvoru, lilie a jasmínu - jeho speciálního druhu pěstovaného ve vodě.
Lákavá, odvážná a zcela mimořádná vůně. Akordy slané vanilky přinášejí návykovou přitažlivost, která je umocněna vlivem santalového dřeva a akordy dřeva. Silná vůně Olympea je rovnováhou vonných akordů a skutečným podpisem Paco Rabanne.
Pro svou tvorbu čerpal Paco Rabanne nápady od talentů IFF, Loc Donga, Anne Flipo a Dominique Ropiona.

100% originál, ručím vrácením peněz !!!

Zboží odesílám do 24 hodin po obdržení peněz na účet nebo osobní převzetí v
  • 29. 9. 2020, 21:45

  • Zobrazení

    83

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Židle Chicco Polly
Křesílko medvídek Nanán
Rifle Gant vel. 26/32
Hnědá kabelka Benetton
Kožená kabelka Michael Kors
Kožená kabelka DKNY
Černá kabelka Esprit
Hodinky Swarovski
Hnědá kabelka Esprit
Hodinky Guess

Kategorie