Zobrazit přihlášovací formulář

Dárkový poukaz na nákup zboží - různé hodnoty

Administrace

Dárkový poukaz na nákup zboží - různé hodnoty

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Poukaz je určen pro jednorázový nákup libovolného zboží v internetové prodejně nebo v kamenné prodejně "Aktovky-batohy" v Neratovicích. Dárková poukázka na zboží v hodnotě 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč 1000 Kč, 1500 Kč, 2000 Kč Chcete svým blízkým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárkový poukaz na nákup zboží - různé hodnoty

100 Kč
  • Popis zboží
Poukaz je určen pro jednorázový nákup libovolného zboží v internetové prodejně nebo v kamenné prodejně "Aktovky-batohy" v Neratovicích.

Dárková poukázka na zboží v hodnotě
100 Kč, 200 Kč, 500 Kč
1000 Kč, 1500 Kč, 2000 Kč

Chcete svým blízkým udělat radost, ale nejste si jisti, co by je skutečně potěšilo, či co potřebují? Dárkové poukázky jsou právě tím ideálním dárkem.


Podmínky pro použití poukázky:
dárkové poukázky budou vystaveny po obdržení objednávky, nejpozději však do 48 hodin a zaslány dle vaší volby elektronicky nebo poštou (uveďte do pole poznámky k objednávce). Platnost dárkového poukazu je 6 měsíců.
Poukaz lze uplatnit pouze v rámci jednoho nákupu, nelze ho uplatnit po částech. Zakoupené poukázky není možné vyměnit zpět za finanční částku.
Je-li hodnota zakoupeného zboží nižší než nominální hodnota uvedená na poukázce, rozdílná hodnota se nevrací. Je-li hodnota zakoupeného zboží vyšší než nominální hodnota uvedená na poukázce, rozdílnou hodnotu je třeba doplatit.

Jak objednávat?
Pokud poukázky objednáte jako samostatnou objednávku nebude Vám účtováno dopravné!

Jak použít dárkové poukázky?
Dárkovou poukázku lze uplatnit on-line zadáním unikátního kódu do objednávky na našem internetovém obchodě. Vyberte si v nabídce našeho obchodu zboží, které chcete zakoupit v rámci dárkové poukázky.
  • 11. 9. 2022, 23:08

  • Zobrazení

    296

  • Oblíbené

    0

Kategorie