Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Nalepovací silikonové pásy Build Bonanza @@@

Administrace

@@@ Nalepovací silikonové pásy Build Bonanza @@@

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Nalepovací pásky s kostičkami Build. Lepící kreativní stavebnice. Skládání s kostičkama typu Lego ještě zábavnější ! S páskama Build se dá hrát vzhůru nohama, na noze stolu, v zakřivených površích, v rozích pokojů i na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Nalepovací silikonové pásy Build Bonanza @@@

229 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Nalepovací pásky s kostičkami Build. Lepící kreativní stavebnice.

Skládání s kostičkama typu Lego ještě zábavnější ! S páskama Build se dá hrát vzhůru nohama, na noze stolu, v zakřivených površích, v rozích pokojů i na fotbalovém míči. Kostičky se s ní dají skládat na různém povrchu a při různém úhlu. Páska s kostičkama se dá opakovaně přilepit. Hra a skládání je vždy plné fantazie, kreativity a zábavy. Je navíc kompatibilní s oblíbenými kostkami Lego a jinými druhy a značek těchto skládaček a stavebnic. Dopřejte svým dětem pokaždé jinou, vzrušující a veselou hru.

Celková délka všech čtyř kostičkových nalepovacích pásek je 3,6 m (4 x pásy každý v délce 90 cm). V balení naleznete 4 různé barvy lepících kostíčkových pásů. Vhodné pro děti od 4 let. Materiál silikon. Barva v balení : zelená, modrá, šedá a červená. Baleno v ochranném blistru.
  • 7. 9. 2020, 23:04

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Kategorie