Zobrazit přihlášovací formulář

ღஐ Beatles skrz naskrz / OMEGA / PC:999kč ღஐ

Administrace

ღஐ Beatles skrz naskrz / OMEGA / PC:999kč ღஐ

750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Nakladatelství: Omega Jazyk: český Počet stran: 208 Vazba / Podoba: vázaná Unikátní a neznámé fotografie z archivu The Beatles Book - Tom Adams. Pozoruhodný fotografický archiv skupiny The Beatles se začal rodit na začátku jejich slavné éry,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ღஐ Beatles skrz naskrz / OMEGA / PC:999kč ღஐ

750 Kč
  • Popis zboží
Nakladatelství: Omega
Jazyk: český
Počet stran: 208
Vazba / Podoba: vázaná
Unikátní a neznámé fotografie z archivu The Beatles Book - Tom Adams.
Pozoruhodný fotografický archiv skupiny The Beatles se začal rodit na začátku jejich slavné éry, když si vydavatel Sean O´Mahony uvědomil, že nově vzniklá skupina bude znamenat mnohem víc, než jen další řadovou popovou kapelu. V roce 1963 odstartoval vydávání měsíčníku The Beatles Book.Fanoušci Beatles po celém světě hltali obsah každého čísla, žhavé novinky a exkluzívní fotogafie pořízené redakčními fotografy. Během šestiletého trvání však časopis zveřejnil jen část svého archivu a snímky navíc často retušoval či jinak upravoval. Ale spousta dosud nezveřejněných fotek se zachovala v cenné nemanipulované podobě.

Nyní vydaný soubor více než tří set fotografií vznikl z originálních negativů Leslie Bryce. Dokumentuje neuvěřitelné nasazení Johna, Paula, George a Ringa, jejich rostoucí slávu i postavení celosvětových idolů. Ukazuje jejich cestu z provinčních britských štací přes četná turné do televizních studií, zaznamenává i první dnes už legendární návštěvu Ameriky a práci v nahrávacích studiích. Fotografie přesně zachycují kariéru Beatles, která tehdy ohromila snad každého.

Přes odstup více než půlky století fotografie výstižně zachycují atmosféru tehdejší podivuhodné doby. Zároveň dokládají vývoj čtyř individualit, kterým se podařilo dosáhnout světové slávy, což pro ně samotné bylo současně osvobozující i svazující, zábavné i dotěrně obtěžující. I to lze ze snímků vyčíst. Tento fotoarchiv je nepochybně jedním z nejvýznamnějších souborů obrazových dokumentů o Beatles. Díky knize vydané nakladatelstvím Omega je přístupný také široké veřejnosti.
  • Značka

    OMEGA

  • Velikost

    XXL

  • 4. 3. 2022, 8:47

  • Zobrazení

    202

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ஐ Mikina GIRL STAR 110/116 ஐ
Kraťasy 3/4 FSBN
Bunda...mikina ARMANI
ღஐ Sukýnka Terranova ღஐ
ღஐ Letní šaty TALLY WEIJL /PC:799kč ღஐ
ღஐ Kraťasy...3/4 LONGBOARD ღஐ
Baleríny / Rubi
ஐ Sportovní boty Puma Allegra Mid ஐ

Kategorie