Zobrazit přihlášovací formulář

[SS428] Stříbrné náušnice tyrkys ovál

Administrace

[SS428] Stříbrné náušnice tyrkys ovál

640 Kč
Doposud žádný zájemce
Stříbrné náušnice tyrkys ovál Materiál: stříbro 925/100 Specifikum: náušnice byly ručně vyrobeny, vysoce leštěné stříbro Centrální kámen: přírodní tyrkys tvar kabošonu, rozměr cca 9 x 11 mm Barva kamene: tyrkysová (pozn.: tyrkys má mnoho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

[SS428] Stříbrné náušnice tyrkys ovál

640 Kč
Koupit
Stříbrné náušnice tyrkys ovál



Materiál: stříbro 925/100
Specifikum: náušnice byly ručně vyrobeny, vysoce leštěné stříbro
Centrální kámen: přírodní tyrkys tvar kabošonu, rozměr cca 9 x 11 mm
Barva kamene: tyrkysová
(pozn.: tyrkys má mnoho barevných škál v zeleném a modrém spektru, foto zde je vysloveně orientační, někdy je šperk do zelena, jindy do světle či tmavě modra, s žíháním nebo bez - na přání zašlu autentické foto)
Tvar náušnice: ovál
Délka náušnice: cca 28 mm
Šířka náušnice: cca 10 mm
Váha náušnic: cca 3,1 g
Zapínání: háček, klapka (za příplatek)


Ilustrační foto, každý kámen je naprosto originální, někdy má černé žíhání, nebo je více do zelena, na přání zašlu autentické foto


TYRKYS
Tyrkys se vyznačuje tím, že je jedním z prvních kamenů, kterým se zdobily šperky. Je velmi lehký, křehký a často porézní.
Tyrkys nám daruje zároveň moudrost Nebe i Země. Pomáhá nám vyjádřit duševní poznatky, myšlenky a intuice formované naší duší a obojí pak spojit v každodenním životě. Našim slovům propůjčuje velkou sílu. Zabraňuje vstup záporných vlivů a škodlivých vibrací do naší aury a může je dokonce absorbovat. Už ve starém Egyptě šperkaři hojně využívali tyrkys. Má přirozenou schopnost přitahovat z vesmíru kladné, posilující energie a učinit naši duši přístupnou kráse. Podle starých pramenů bývá tyrkys označován za ochránce ctnosti a také se oněm říká, že zaručuje spolehlivost a přátelství. V rukou duševně čistých lidí zesiluje intuici, vyrovnanost, úspěch, štěstí a klid v rodině.
Léčitelé věří, že nás dokáže ochránit před jedy, toxiny, nehodami, uhrančivým pohledem, negativní energií. Přináší úspěch, štěstí. Pomáhá snad léčit i oční potíže, bolesti hlavy, zánět kloubů, a nemoci získané od zvířat.
Tyrkys je velmi n
  • 18. 4. 2024, 8:35

  • Zobrazení

    100

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie