Zobrazit přihlášovací formulář

Tmavě modré džíny / rifle pro kluka 9-10y

Administrace

Tmavě modré džíny / rifle pro kluka 9-10y

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
... módně řešené, zajímavě střižené, velice pohodlné džíny z odlehčené džínoviny, vhodné od jara do podzimu. Jsou originálně melírované / zesvětlené a dřené (tzv. used look). Hodí se spíše na štíhlejšího hocha. Velikostí jsou značeny na 11 let, ale zdají…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tmavě modré džíny / rifle pro kluka 9-10y

79 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... módně řešené, zajímavě střižené, velice pohodlné džíny z odlehčené džínoviny, vhodné od jara do podzimu. Jsou originálně melírované / zesvětlené a dřené (tzv. used look). Hodí se spíše na štíhlejšího hocha. Velikostí jsou značeny na 11 let, ale zdají se mi menší, odhaduji cca 9-10 let (řiďte se, prosím, rozměry). Džíny jsou nošené, prané, velice oblíbené, takže již na několika místech opravované - zašité (kolena, zadek). Vše detailně nafoceno, závady zohledněny v ceně. Naštěstí vzhledem k tmavší barvě kalhot nejsou v reálu opravy výrazně patrné. Na donošení, ale i na "frajeřinku" ještě rifle výborně poslouží, zásluhou svého dokonalého střihu jsou velice slušivé. Díky pružnému žebrovitému pasu se velmi dobře nosí a své uplatnění určitě ještě najdou. Jsou ihned k odeslání (či k osobnímu odběru - Ostrava).

.......................................

Materiál:
100% bavlna
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    140

  • Rozměry

    délka kalhot 82 cm, vnitřní nohavice 61 cm, pas 31 cm (x 2) - je velice pružný + na šňůrku, šířka stehno nejširší část 21 cm (x 2), šířka nohavice úplně na konci 15 cm (x 2)

  • 21. 8. 2021, 11:22

  • Zobrazení

    527

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BÍLÁ dětská venkovní plast. židle
Červený unisex letní klobouk, vel. 4-6 let

Kategorie