Zobrazit přihlášovací formulář

Hádanky dráčka Fráčka

Administrace

Hádanky dráčka Fráčka

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jmenuji se dráček Fráček, funím někdy jako vláček, který jezdí na páru. Když se mluví o jaru, kreslím žlutě podběly, ať jsou lidé veselí. A teď píšu na stránky chytrým dětem hádanky. Veršované hádanky dráčka Fráčka rozvíjejí slovní zásobu, logické myšlení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hádanky dráčka Fráčka

349 Kč
  • Popis zboží
Jmenuji se dráček Fráček, funím někdy jako vláček, který jezdí na páru. Když se mluví o jaru, kreslím žlutě podběly, ať jsou lidé veselí. A teď píšu na stránky chytrým dětem hádanky. Veršované hádanky dráčka Fráčka rozvíjejí slovní zásobu, logické myšlení a schopnost soustředění. Jsou určeny především dětem předškolního věku, ale nudit se při nich nebudou ani starší děti. Může hrát i jedno dítě!

Hádanky dráčka Fráčka jsou vzdělávací hra pro 1 až 6 dětí od 4 do 7 let. Hra, jež položila základ úspěšné sérii HRY A LEGRÁCKY DRÁČKA FRÁČKA, obsahuje kartičky s veršovanými hádankami na jedné a tajenkou v podobě obrázku na druhé straně. Dospělý, který hru vede, nebo nejstarší hráč, který umí číst, přečte hádanku z první kartičky na hromádce. Jestliže hráč, který odpovídá, uhodne, dostane barevný žeton a položí si jej na svou hrací plochu na kolečko stejné barvy. Pokud neuhodne, řekne správnou odpověď vedoucí hry. Další hráč pak odpovídá na otázku z následující kartičky. Jako bonus je přiložena i sada nálepek a obrázek, na který si je děti mohou podle vlastní fantazie nalepit.

Obsah balení:
135 kartiček s veršovanými hádankami
6 hracích ploch
36 žetonů
návod
  • Značka

    GRANNA

  • Rozměry

    VŠE V NAŠEM ESHOPU !

  • 17. 11. 2018, 10:15

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie