Zobrazit přihlášovací formulář

ZNAČKOVÉ anglické PLAVKY, M-L

Administrace

ZNAČKOVÉ anglické PLAVKY, M-L

99 Kč 490 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
NOVÉ ZNAČKOVÉ PLAVKY, ZNAČKA ST.MICHAEL, se zbytkem cenovky, pro mě podle uvedených měr malé, tudíž nevhodný dárek, made in U.K (United Kingdom- Velká Británie), napsáno na štítku. velikost je 44, GB 16. Doporučeno výrobcem na obvod kolem prsou cca 97 cm…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZNAČKOVÉ anglické PLAVKY, M-L

99 Kč
Koupit
NOVÉ ZNAČKOVÉ PLAVKY, ZNAČKA ST.MICHAEL, se zbytkem cenovky, pro mě podle uvedených měr malé, tudíž nevhodný dárek, made in U.K (United Kingdom- Velká Británie), napsáno na štítku. velikost je 44, GB 16. Doporučeno výrobcem na obvod kolem prsou cca 97 cm a pro boky okolo 102 cm a myslím, že to odpovídá, postava by neměla být o moc silnější, jen max o několik cm na obvodu, nejlépe budou slušet uvedené míře nebo ještě postavě plus mínus jen pár cm. Z příjemné hladké plavkoviny - směsi 85% nylonu a celých 15% elastanu. Nové, nepoužité. Vnitřní všitá podprsenka- vyztužené košíčky, a také vpředu vzbuzující dojem sukénky, dvojitá část je jen vpředu uprostřed, vzadu sukénka není, ale boční rovné kraje vpředu i vzadu, oproti vykrojeným plavkám sahající mnohem níže dolů, svědčí postavě ne s právě dokonalými stehny nahoře. Zeštíhlující vzor. Nové značkové anglické plavky , koupené jako drahý dárek k vánocům, nyní velká sleva!
poznámka- shrnutí vzadu na fotce zezadu, dělá kůl, který je uprostřed a trčí jen z jedné nohavice. nemám figurínu s nohama, končí jen kousek pod pasem, v místě boků.
  • Velikost

    M

  • 27. 4. 2024, 23:53

  • Zobrazení

    267

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásný letní kardigan

Kategorie