Zobrazit přihlášovací formulář

ANEW ULTIMATE NOČNÍ KRÉM 15 ML VĚK 40+

Administrace

ANEW ULTIMATE NOČNÍ KRÉM 15 ML VĚK 40+

45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
IHNED K DODÁNÍ!!! Expirace do 8.8.2019! Hydratační krém, vysoce účinný v boji proti vráskám, oživuje a obnovuje pleť a dodává jí krásný vzhled. 100 % žen potvrdilo zlepšení vzhledu hlavních projevů stárnutí pleti. vyživuje pleť a dodává jí odpočatý…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ANEW ULTIMATE NOČNÍ KRÉM 15 ML VĚK 40+

45 Kč
  • Popis zboží
IHNED K DODÁNÍ!!! Expirace do 8.8.2019! Hydratační krém, vysoce účinný v boji proti vráskám, oživuje a obnovuje pleť a dodává jí krásný vzhled. 100 % žen potvrdilo zlepšení vzhledu hlavních projevů stárnutí pleti.

vyživuje pleť a dodává jí odpočatý vzhled
redukuje viditelnost vrásek
výrazně pleť zpevňuje
Jak působí: Nové složení řady Anew Ultimate je převratnou novinkou v boji proti stárnutí pleťových buněk – exkluzivní technologie s výtažky z legendární asijské rostliny Tiliacora a se vzácnými minerály vytváří dokonalý vzhled pleti tím, že účinně redukuje všechny známky stárnutí pleti. Dodává pevnější, pružnější a mladistvější vzhled. Klinicky, dermatologicky a alergologicky testováno. Hypoalergenní. Nekomedogenní.
Použití: Večer krém jemně vmasírujte do vyčištěné pleti obličeje a krku. Pokud pocítíte pálení, vyčkejte po čištění pleti 15 minut a poté nanášejte krém, nebo používejte menší množství, dokud si pleť nezvykne.
  • 11. 1. 2019, 21:02

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie