Zobrazit přihlášovací formulář

Kávovar profi do kanceláře spěchá !!!

Administrace

Kávovar profi do kanceláře spěchá !!!

3 000 Kč 7 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
SLEVA NA 3000 KČ PŘI ODVOZU IHNED PO DOMLUVĚ. Praha 3 Vinohrady. Plně automatický kávovar SAECO Royal Professional. Původní cena 28.000,- Kč. Kávovar je funkční, po profesionálním servisu a kompletním vyčištění před 2 lety, jinak čištěn a odvápňován…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kávovar profi do kanceláře spěchá !!!

3 000 Kč
  • Popis zboží
SLEVA NA 3000 KČ PŘI ODVOZU IHNED PO DOMLUVĚ. Praha 3 Vinohrady.
Plně automatický kávovar SAECO Royal Professional. Původní cena 28.000,- Kč. Kávovar je funkční, po profesionálním servisu a kompletním vyčištění před 2 lety, jinak čištěn a odvápňován pravidelně v intervalech. Bude třeba dokoupit novou hadičku pro cappuchino, ta původní tam je, ale utrhla se. Oloupaný povrchový lak na stříbrném zásobníku odteklé kávy dole, na zásobníku kávového odpadu z boku a ošoupaná tlačítka.
Vhodný do kanceláře, domácnosti i do profesionálních provozů. Byl používán v kanceláři. Má zabudované zařízení k přípravě pravého cappuccina, dva ohřívací systémy, které umožňují připravovat současně kávu i šlehané mléko. Množství vody a kávy v nápoji lze nastavit, stejně jako jeho teplotu. Speciální násypka umožňuje použít i předem pomletou kávu. Vestavěná ohřívací plocha má kapacitu cca 12 šálků. V programovacím režimu je možné nastavit mnoho provozních parametrů včetně vypnutí přístroje po určité době nečinnosti, provedení automatického odstranění vodního kamene, ale také zjištění počtu připravených porcí.
  • 13. 2. 2019, 22:27

  • Zobrazení

    100

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Svíčky ve tvaru dortíků
Černý kabátek / bunda jaro/podzim
Kabátek ve okrové barvě
Zlatavý twin set svetřík + tílko
Tmavě šedohnědý rolák svetr
Velká pletená šála
Dlouhá tmavě hnědá vesta
50% SLEVA Hnědo-bílé tvídové kalhoty

Kategorie