Zobrazit přihlášovací formulář

DAX RENOVACE BUNĚK 65+ Denní a noční krém

Administrace

DAX RENOVACE BUNĚK 65+ Denní a noční krém

265 Kč 385 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Sametový, dokonale se vstřebávající krém proti vráskám. Doporučuje se pro každodenní péči o všechny typy pleti po 65 roce věku, s viditelnými známkami stárnutí kůže, včetně vrásek, sníženého napětí a pružnosti pleti. Aktivní složky: Řasy WAKAME -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX RENOVACE BUNĚK 65+ Denní a noční krém

265 Kč
  • Popis zboží
Sametový, dokonale se vstřebávající krém proti vráskám. Doporučuje se pro každodenní péči o všechny typy pleti po 65 roce věku, s viditelnými známkami stárnutí kůže, včetně vrásek, sníženého napětí a pružnosti pleti.

Aktivní složky:
Řasy WAKAME - přírodní koncentrát z hnědých řas Wakame aktivuje 14 procesů, které zvyšují syntézu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové v kůži. Omezuje vrásky všech typů, vyhlazuje a napíná pleť.

PEPTIDY MLADOSTI - komplex peptidů, které mají schopnost proniknout hluboko do kůže. Redukuje délku a hloubku mimických vrásek, aktivuje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové v pokožce. Působí silně proti vráskám, vyhlazuje, zlepšuje pružnost a napětí pokožky, čímž poskytuje efekt hlubokého liftingu.

KMENOVÉ BUŇKY ARGANU - zvyšují vitalitu kožních kmenových buněk a posilují ochranné funkce kůže. Bojují proti vráskám. Zlepšují hustotu pokožky stimulací syntézy kolagenu. Účinně vypínají, regenerují, hydratují a vyživují pokožku.


Účinek:
zvyšují syntézu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové
zlepšuje pružnost a napětí pokožky
poskytuje efekt hlubokého liftingu
zvyšují vitalitu kožních kmenových buněk
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem 50 ml, kód 50793

  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    61

  • Oblíbené

    1

Kategorie