Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská bunda O´Neill-IHNED!

Administrace

Dámská bunda O´Neill-IHNED!

1 790 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 115 Kč
Prodám dámskou bundu O´Neill PW CORAL JACKET. Míry: Délka: 72 cm, šířka v průramcích: 56 cm, délka rukávu od ramene:66 cm. Slušivá dámská snowboardová/lyžařská bunda O´Neill PW CORAL JACKET pohodlného regular střihu v zajímavém barevném provedení.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská bunda O´Neill-IHNED!

1 790 Kč
  • Popis zboží
Prodám dámskou bundu O´Neill PW CORAL JACKET. Míry: Délka: 72 cm, šířka v průramcích: 56 cm, délka rukávu od ramene:66 cm.
Slušivá dámská snowboardová/lyžařská bunda O´Neill PW CORAL JACKET pohodlného regular střihu v zajímavém barevném provedení. Zajisté oceníš především vnitřní légu chránící zip proti profouknutí, sněhový pás, ergonomicky střižené švy pro volnost pohybu nebo vnitřní elastické manžety bránící proniknutí sněhu. Prostě ideální kousek pro stavění sněhuláků i sjíždění svahu,regular střih,stažitelná kapuce,ochrana zipu v oblasti brady vnějšíí léga,větrání v podpaží,možnost stažení manžet páskem na suchý zip,vnitřní elastické manžety,možnost propojení s kalhotami,sněhový pás,ergonomicky střižené švy pro volnost pohybu,podlepné kritické švy,stažitelný spodní lem,2 přední kapsy na zip,1 kapsa na zip na hrudi,skipas kapsa na rukávu. Bunda je jako Nová, použitá jednou na svahu. PC: 2490,-Kč. Odesílám IHNED!
  • 9. 11. 2018, 8:29

  • Zobrazení

    58

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dámské plavky - IHNED!
NIKE Airmax 90 dámské
Dámská riflová sukně TOMMY HILFIGER-IHNED!
Dámské boty KEEN
Dámské celokožené pantofle TAMARIS-IHNED!
Dámské pantofle-IHNED!
Dámské celokožené pantofle-IHNED!
Dámské celokožené baleríny-IHNED!
Kopačky MITRE- IHNED!

Kategorie