Zobrazit přihlášovací formulář

VÝHODNÁ levandule sada: krém + sprchový gel/šampon

Administrace

VÝHODNÁ levandule sada: krém + sprchový gel/šampon

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Cenově VÝHODNÁ levandule sada: součástí je pleťový krém s levandulovým olejem pro všechny typy pleti + sprchový gel, co jde využít zároveň i jako šampon. ► Lehký 24-hodinový krém s vysokým obsahem zvláčňujících olejů, D-panthenolu a vitamínu E pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VÝHODNÁ levandule sada: krém + sprchový gel/šampon

  • Popis zboží
Cenově VÝHODNÁ levandule sada: součástí je pleťový krém s levandulovým olejem pro všechny typy pleti + sprchový gel, co jde využít zároveň i jako šampon.

► Lehký 24-hodinový krém s vysokým obsahem zvláčňujících olejů, D-panthenolu a vitamínu E pro každodenní ošetření a hydrataci pleti. Snadno se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Má příjemnou vůni. Obsah 50 ml. Datum spotřeby do 5/2021.

► Zvláště jemná receptura sprchového gelu a šamponu v jednom s esenciálním levandulovým olejem a panthenolem pro šetrné mytí těla i vlasů zanechá vaši pokožku hedvábně jemnou a čistou, příjemná vůně limetek a máty dokonale osvěží vaše tělo i mysl.
Příjemná vůně levandule uvolňuje tělo a dodává pocit svěžesti po celý den. Jemné složení šamponu je vhodné pro pro každodenní péčio pokožku i vlasy pro muže i ženy. Obsah 250 ml. Datum spotřeby 8/2021.

Použití: Naneste na navlhčenou pokožku nebo vlasy. Vytvořte jemnou pěnu a nechte působit. Důkladně opláchněte.

Při výhře ve vícero aukcích platíte jen jedno poštovné - aktuálně dle hmotnosti a tarifu ČP.
  • 25. 9. 2018, 23:15

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie