Zobrazit přihlášovací formulář

* Rodinná hra Bad Pes * Dog

Administrace

* Rodinná hra Bad Pes * Dog

750 Kč 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nebezpečný zuřivý pes si hlídá misku plnou lahodných kostiček a vaším úkolem je sebrat všechny kostičky! Na koho padne smůla a pes jej načapá? Bude to maminka, tatínek, syn, či babička? Vše je jen o štěstí! Tak se pusťě do hry, protože tohle baví…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

* Rodinná hra Bad Pes * Dog

750 Kč
  • Popis zboží
Nebezpečný zuřivý pes si hlídá misku plnou lahodných kostiček a vaším úkolem je sebrat všechny kostičky!

Na koho padne smůla a pes jej načapá? Bude to maminka, tatínek, syn, či babička?

Vše je jen o štěstí! Tak se pusťě do hry, protože tohle baví děti i dospěláky!

Hru si mohou zahrát i rodiče na Silvestra s partou přátel o panáky! A stejně tak zpříjemníte mezery mezi pohádkami v televizi!

Jak se hra hraje? Z krabice vyndejte všechny potřeby ke hře - Psa s miskou, kleště, kostičky a karty. Nejprve do spodní části na pejskovi a misce vložte baterie - potřebujete 3 kusy AA baterií, které nejsou součástí balení. Následně vyzkoušejte zda hračka funguje - na boční straně misky najdete přepínací tlačítko - v poloze "OFF" je pejsek vypnutý, v poloze "ON" byste měli slyšet, jak pes chrápe. Následně vložte do psí misky všechny kostičky. Rozdejte každému hráči karty, počet karet si určíte sami, záleží na kolik kol si troufáte - jedna karta v ruce znamená jedno kolo - na kartách máte vyobrazeny kostičky - počet a barva kostiček na kartě určuje, kolik kostiček a v jaké barvě musíte vytáhnout chrápajícímu psovi z misky pomocí kleštiček a BACHA! Nesmíte psa probudit! Pokud se pes probudí, vypadáváte ze hry a pokračují ostatní hráči do té doby, než je znám 1 vítěz! Pokud se pes probudí, je potřeba jej pohlazením znovu uspat (použijte trošku síly a zatlačením uveďte hlavu pejska do polohy v leže s hlavou vytočenou lehce do strany - jako ve videu!) Karty můžete také nechat ležet na hromádce a postupně si brát karty z hromádky.

Překonejte strach ze psů a zahrajte si zábavnou hru!
  • Značka

    DOG

  • Rozměry

    Hračka funguje na 3 kusy AA baterií, které nejsou součástí balení! Balení obsahuje: Psa s miskou, kostičky, karty a kleště Materiál: Plast, papír Hra je vhodná pro děti od 3 let!

  • 15. 10. 2018, 22:26

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie