Zobrazit přihlášovací formulář

Bělící zubní pasta

Administrace

Bělící zubní pasta

232 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Vyrovná se bělost vašeho úsměvu bělosti prvního zimního sněhu? Gratulujeme, máte štěstí! A pokud ne, bělejšího úsměvu dosáhnete pomocí zubní pasty od TianDe. Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí má sytě černou barvu, která při pravidelném…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bělící zubní pasta

232 Kč
  • Popis zboží
Vyrovná se bělost vašeho úsměvu bělosti prvního zimního sněhu? Gratulujeme, máte štěstí! A pokud ne, bělejšího úsměvu dosáhnete pomocí zubní pasty od TianDe.

Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí má sytě černou barvu, která při pravidelném používání zajistí vašim zubům skutečnou bělost.

Díky dřevěnému uhlí a dalším složkám, které obsahuje:
- jemně čistí zuby a navrací zubní sklovině bělost;
- pomáhá odstranit zubní plak od tabáku a kávy;
- předchází vzniku zubního kazu a zubního kamene.

PASTA NEOBSAHUJE FLUOR, PARABENY, SLS, AROMATIZÁTORY ANI SYNTETICKÁ BARVIVA. Obsahuje přírodní tenzidy, které na zubní sklovinu působí velmi jemně. Přirozené aroma dodávají přírodní oleje a výtažky, a ne aromatizátory.

Tato zubní pasta je součástí série Dr. Taiga. V tajze je možné nalézt skutečně unikátní rostliny, které mají ohromnou léčivou sílu. Vybrali jsme ty nejlepší z nich a vytvořili sérii produktů pro ústní hygienu, která se postará o váš bělostný úsměv a zdraví dásní.
  • 29. 10. 2018, 23:02

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie