Zobrazit přihlášovací formulář

Čisticí zlatá slupovací pleťová maska

Administrace

Čisticí zlatá slupovací pleťová maska

341 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Už dlouho jste si nedopřála nic mimořádného? Darujte své pleti luxusní péči s čisticí zlatou slupovací pleťovou maskou. Díky slupovací struktuře maska zajistí okamžité vypnutí pleti a její aktivní složky dodají pleti obličeje svěží, zářivý vzhled a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Čisticí zlatá slupovací pleťová maska

341 Kč
  • Popis zboží
Už dlouho jste si nedopřála nic mimořádného? Darujte své pleti luxusní péči s čisticí zlatou slupovací pleťovou maskou. Díky slupovací struktuře maska zajistí okamžité vypnutí pleti a její aktivní složky dodají pleti obličeje svěží, zářivý vzhled a dlouhodobou hydrataci.

Zlatá slupovací maska představuje:
- šetrné odstranění zrohovatělých buněk a hloubkové čištění pleti;
- okamžité vypnutí pleti a omlazující účinek;
- svěží, zářivý vzhled obličeje a dlouhodobou hydrataci.

Používejte masku formou kurzu čítajícího 10-15 procedur a zajistíte své pleti luxusní a vydatnou péči. Nebo ji používejte jako rychlý zkrášlovací přípravek – naneste na pleť krátce před důležitou událostí a získejte výsledek okamžitě.

Účinnost jakéhokoli přípravku závisí na vlastnostech prvků v jeho složení. Zlatá maska obsahuje skutečné „delikatesy“, které si vaše pleť s radostí vychutná. V jejím složení najdete výtažek z vlaštovčího hnízda, minerální soli a také silné přírodní hydratační prostředky - hyaluronát sodný, betain a glycyrrhizát draslíku.
  • 24. 11. 2018, 21:44

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie