Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Chima 70009 Worrizova pevnost,PC:2.100,-!!

Administrace

Lego Chima 70009 Worrizova pevnost,PC:2.100,-!!

1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 90 Kč
TOP STAV, absolutně bez poškození a kompletní, již nelze sehnat, PC: 2.100,-! Vrhni se do bitvy s Worrizovou bojovou pevností! Pronásleduj Grizzama a Eris s pevností, která má 6 obrovských kol a 5 samostatných vozidel, která lze oddělit! Vypusť…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Chima 70009 Worrizova pevnost,PC:2.100,-!!

1 199 Kč
  • Popis zboží
TOP STAV, absolutně bez poškození a kompletní, již nelze sehnat, PC: 2.100,-!
Vrhni se do bitvy s Worrizovou bojovou pevností! Pronásleduj Grizzama a Eris s pevností, která má 6 obrovských kol a 5 samostatných vozidel, která lze oddělit! Vypusť helikoptéru s vrtulemi a odraz Erisin vzdušný útok. Pak použij vlčí motorku a 2 vlčí kola s drapáky a bojuj v džungli s Grizzamem! Vsaď je do vězení ve vlčím autě s velkými pneumatikami a odvez je pryč! Worrizova bojová pevnost je nejlepší mobilní bojový stroj!

Obsahuje 6 minifigurek se zbraněmi: Worriz, Wilhurt, Wakz, Windra, Eris a Grizzam.

Stavebnice Lego rozvíjí tvořivost a fantazii vašeho dítěte. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů - jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.

Doporučený věk: 8 - 14 let
Počet dílků: 664
Království Chima je magická země spravovaná kmeny vysoce vyvinutých zvířat. Tito tvorové chodí a mluví jako lidé. Jezdí na vozidlech, používají stroje a žijí v úžasných zámcích a pevnostech. Nenechte se však zmýlit - jsou to zvířata s tesáky, drápy ,ocasem někdy i křídly. A teď jsou ve válce. Království Chima, kdysi nedotčený přírodní ráj, se stal nelítostným bitevním polem pro těžce ozbrojené kmeny zvířat . Z nejlepších přátel se stali nejhorší nepřátelé. Nemilosrdně ničí posvátné chrámy. Barbarská vozidla na sebe zuřivě najíždějí ve snaze zničit jeden druhého. Zvířata urputně bojují za nadvládu nad přírodním zdrojem energie Chi a zkázu, které by vzešla ze zneužití tohoto zdroje. Jejich příběhy a příběhy těch, kteří se je snaží zničit, jsou známy jako LEGENDY CHIMA.
  • 29. 3. 2019, 11:45

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie