Zobrazit přihlášovací formulář

MED VČELÍ KVĚTOVÝ 1000 G

Administrace

MED VČELÍ KVĚTOVÝ 1000 G

169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kvalitní med od včelaře Břetislava Plesníka z Kelče. Med pochází z oblasti, která leží na rozhraní Hané a Valašska, v malebné záhorské pahorkatině. Zdejší krajina není zatížena průmyslem ani dálniční dopravou. Med je hustá, sladká a lepkavá kapalina,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MED VČELÍ KVĚTOVÝ 1000 G

169 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní med od včelaře Břetislava Plesníka z Kelče. Med pochází z oblasti, která leží na rozhraní Hané a Valašska, v malebné záhorské pahorkatině. Zdejší krajina není zatížena průmyslem ani dálniční dopravou.
Med je hustá, sladká a lepkavá kapalina, vytvářená včelami (případně i jiným hmyzem) sběrem a zahušťováním sladkých šťáv - především nektaru z květů (tzv. med květový) a výměšků hmyzu (tzv. medovice), kterou vylučují například mšice.
Včelí med obsahuje převážně monosacharidy, glukózu - cukr hroznový a fruktózu - cukr ovocný, v různém množství a poměru podle zdrojů včelí pastvy. Těchto jednoduchých cukrů organizmus člověka téměř bezpracně a bez enzymatické zátěže využívá; přeměnu cukrů v celém chemickém koloběhu obstarávají včely.
Med květový má světlejší barvy, lahodnou chuť a rychleji krystalizuje. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a je známkou jeho vysoké kvality a zárukou pravosti medu.

Složení: včelí med květový

Hmotnost: 1000 g

Země původu: Česká republika
  • 16. 10. 2018, 22:25

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie