Zobrazit přihlášovací formulář

Julia tonikum květinové výtažky + hyaluron

Administrace

Julia tonikum květinové výtažky + hyaluron

460 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
NOVINKa v nabídce ► Hydratační tonikum s květinovými extrakty a kyselinou hyaluronovou z pleťové řady Migreen od prestižní korejské kosmetiky Julia. Tonikum má jedinečné hydratační, protivráskové a zpevňující účinky. Dokonale pleť čistí a vyrovnává její…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Julia tonikum květinové výtažky + hyaluron

460 Kč
  • Popis zboží
NOVINKa v nabídce ► Hydratační tonikum s květinovými extrakty a kyselinou hyaluronovou z pleťové řady Migreen od prestižní korejské kosmetiky Julia.
Tonikum má jedinečné hydratační, protivráskové a zpevňující účinky. Dokonale pleť čistí a vyrovnává její pH. Betain má výborné hojivé účinky, adenosin udržuje pleť pevnou a pružnou. Výtažek z heřmánku dodává pokožce zdravý a krásný vzhled. Hydrataci pokožky zajišťuje kyselina hyaluronová, růžový extrakt i výtažek z květů lotosu.

MIGREEN - speciální hydratační pleťové přípravky pro zdravý a svěží vývoj pleti. Zvláčňující řada odlehčených přípravků pro sušší a normální pleť, která optimálně vyrovnává poměr mezi vlhkostí a mastnotou v pokožce. Dlouholeté zkušenosti propojené s nejnovějšími poznatkyzaručují optimální působení na pleť. Posílená pleť si zachová zdraví a vitalitu.
Aktivní ingredience: výtažek z akácie, výtažek z růží, rozmarýn, lotus, adenosin, čajovník čínský, kyselina hyaluronová, chamomilla Recutita, PortulacaOleacera, heřmánek, olej ze semen MacadamiaTernifolia, lotus, hydrolyzovaný kolagen
  • Značka

    JULIA

  • Rozměry

    150 ml

  • 28. 2. 2019, 23:20

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie