Zobrazit přihlášovací formulář

BIO PANENSKÝ KOKOSOVÝ OLEJ KOKOSÍK 200 ML

Administrace

BIO PANENSKÝ KOKOSOVÝ OLEJ KOKOSÍK 200 ML

142 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jedinečný BIO panenský kokosový olej KOKOSÍK pro miminka. BIO panenský kokosový olej KOKOSÍK je tvořen čistou esencí z dužiny kokosového ořechu bez kalů, zbytkových nečistot, kvasinek, plísní a nežádoucích cukrů. KOKOSÍK je čistý kokosový olej získávaný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BIO PANENSKÝ KOKOSOVÝ OLEJ KOKOSÍK 200 ML

142 Kč
  • Popis zboží
Jedinečný BIO panenský kokosový olej KOKOSÍK pro miminka. BIO panenský kokosový olej KOKOSÍK je tvořen čistou esencí z dužiny kokosového ořechu bez kalů, zbytkových nečistot, kvasinek, plísní a nežádoucích cukrů. KOKOSÍK je čistý kokosový olej získávaný lisováním za studena, který není díky inovativní technologii chemicky čištěný, denaturovaný, tepelně zpracovávaný, uměle navoněný ani nijak jinak stabilizovaný. KOKOSÍK je zkrátka čistá přírodní esence, která má blahodárný vliv na pokožku všech, včetně novorozenců, kterým je primárně věnovaná. Obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů a omega mastných kyselin, které mají příznivý vliv na stav pokožky, vlasů a nehtů.

BIO panenský kokosový olej KOKOSÍK byl podroben u Evropské dermatologické organizace laboratorním dermatologickým testům kvality a čistoty a získal certifikát 179/1/2016.

KOKOSÍK je uložen v praktickém, nerozbitném obalu a výrobce tvrzeného plastu ručí čistotou jeho produktu - neobsahuje ftaláty.

Použití: výborně se hodí jako balzám na přecitlivělou pleť, kterou dokáže rychle a bez vedlejších příznaků uklidnit. KOKOSÍK lze používat k přímé aplikaci na pleť, ale také postačí kávová lžička do koupele vašeho miminka a budete mít jistotu, že jeho vlásky i pokožka budou hloubkově hydratované, vyživené, získají přirozenou bariéru proti škodlivým vnějším vlivům. A jako bonus můžete brát, že vaše miminko bude krásně vonět.

Obsah: 200 ml

Země původu: Filipíny, vyrobeno v České republice
  • 4. 11. 2018, 22:58

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie