Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Matematické hodiny - černé @@@

Administrace

@@@ Matematické hodiny - černé @@@

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Hodiny k procvičení mozkových buněk. Tyto hodiny mají místo klasických čísel matematické vzorce. Udělejte radost svým známým matematikům a darujte jim tyto jedinečné matematické hodiny. Nástěnné a závěsné hodiny s netradičním…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Matematické hodiny - černé @@@

179 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Hodiny k procvičení mozkových buněk.

Tyto hodiny mají místo klasických čísel matematické vzorce. Udělejte radost svým známým matematikům a darujte jim tyto jedinečné matematické hodiny. Nástěnné a závěsné hodiny s netradičním číselníkem, kde čísla jsou prezentována rovnicemi a rovnice připomínají školní tabuli popsanou křídou.

Tyto nástěnné hodiny bude milovat každý příznivce neobvyklých doplňků a matematici obzvlášť. Ačkoliv se hodiny na první pohled mohou zdát naprosto obyčejné, není tomu tak. Hodiny mají místo číslic matematické rovnice, které je třeba pro zjištění času správně vyřešit. Při každém pohledu na hodiny si tak procvičíte mozkové závity. Materiál : plast. Rozměr : průměr hodin 30 cm a hloubka 4 cm. Napájení : 1x AA baterii ( není součástí balení ). Barva : samotné hodiny a rám jsou černé, vzorce bílé, ručičky 2 x bílé a 1 x červené. Baleno v krabici.
  • 21. 10. 2020, 21:04

  • Zobrazení

    61

  • Oblíbené

    0

Kategorie