Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Tučňák s magickým fixem, černý/bílý @@@

Administrace

@@@ Tučňák s magickým fixem, černý/bílý @@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Kouzelný indukční tučňák na baterie. Tučňák pojede kam budete chtít, stačí mu pouze nakreslit dráhu a tučňák jede kam si nakreslíte. LED světlo v očích robotického tučňáčka. Může za to magická fixa, která mu jasně určí směr.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Tučňák s magickým fixem, černý/bílý @@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Kouzelný indukční tučňák na baterie.

Tučňák pojede kam budete chtít, stačí mu pouze nakreslit dráhu a tučňák jede kam si nakreslíte. LED světlo v očích robotického tučňáčka. Může za to magická fixa, která mu jasně určí směr. Jakmile začnete s pomocí fixu kreslit tlustou čáru na bílý papír, tučňák se rozjede přesně tam, kam povede cestička. Pokud čáru uzavřete bude tučňák automaticky obíhat přesně podle namalovaného tvaru. Ke správné jízdě tučňáka budete muset nakreslit tlustou čáru, nejméně 0,4 cm až 1 cm a linka nesmí mít ostrý úhel. Pokud jej umístíte mimo nakreslenou dráhu, jezdí pouze v kruzích, dokud nenajde svoji linku. Tučňák má totiž optický senzor, který čte černou čarou nakreslenou na bílém papíře. Dejte sbohem neskladným autodráhám a mějte tučňáka spolu s magickým fixem všude s sebou. Tučňák s magickým fixem je dárkem, který si děti zamilují. Upozornění : pokud je špatná polarita baterií, tak autíčko couvá, tučňák funguje i na černou lihovou fixu.

Balení obsahuje : 1 x tučňák na baterie v černobílé barvě, 1 x magický fix, 4 x baterie AG 13, nakreslenou dráhu. Rozměr tučňáka : 8,9 cm x 6,9 cm x 6,5 cm. Materiál : abs plast. Baleno v krabici. Vhodné pro děti od 3 let.
  • 21. 11. 2019, 0:31

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie