Zobrazit přihlášovací formulář

Dax BOTULUX 30+ Denní a noční krém

Administrace

Dax BOTULUX 30+ Denní a noční krém

239 Kč 369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Hedvábný krém s jedinečným výživovým vzorcem. Doporučuje se pro péči o pleť, která vykazuje známky prvních vrásek a potřebuje zvlhčení. Obnovuje pohodlí pokožky a zanechává ji sametově hebkou. Vhodný pro každodenní péči o všechny typy pleti po 30 roce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dax BOTULUX 30+ Denní a noční krém

239 Kč
  • Popis zboží
Hedvábný krém s jedinečným výživovým vzorcem. Doporučuje se pro péči o pleť, která vykazuje známky prvních vrásek a potřebuje zvlhčení. Obnovuje pohodlí pokožky a zanechává ji sametově hebkou. Vhodný pro každodenní péči o všechny typy pleti po 30 roce věku. Krém je vynikající základ pod líčení a prodlužuje jeho trvanlivost.

Aktivní složky:
VČELÍ PEPTID> - biologicky aktivní komplex, který kombinuje peptid objevený v mateří kašičce a relaxační aminokyseliny. Snižuje napětí linií obličeje, vyhlazuje vrásky a zpomaluje stárnutí pokožky. Kromě toho aktivně regeneruje pokožku, vyrovnává její barvu a vyživuje.

MED MAMUKA - pochází z Nového Zélandu a je známý pro své úžasné nutriční vlastnosti. Podporuje regeneraci pokožky, intenzivně hydratuje a zklidňuje podráždění. Zlepšuje vzhled pokožky a omlazuje.

CERAMIDY - obnovují lipidovou bariéru kůže, posilují její ochranné funkce a zajištují silnou hydrataci.

PROTEINY KADEŘAVÉ KAPUSTY - poskytují hluboký hydratační a výživný účinek, podporují bariérové ​​funkce pokožky a chrání ji před škodlivou aktivitou volných radikálů.


Účinek:
snižuje napětí linií obličeje
obnovuje lipidovou bariéru pokožky
hydratuje a vyživuje pokožku
chrání ji před škodlivou aktivitou volných radikálů
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem 50 ml, obj. kód 58256

  • 15. 7. 2021, 9:06

  • Zobrazení

    111

  • Oblíbené

    1

Kategorie