Zobrazit přihlášovací formulář

Anti-age krém s koenzymem Q10 a růžovou vodou

Administrace

Anti-age krém s koenzymem Q10 a růžovou vodou

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Přírodní kosmetika - Pleťový krém s růžovou vodou ROSA DAMASCENA FLOWER WATER (3-5%), a účinným Q10 pro boj s vráskami. Pokožce navrací hydrataci, pružnost, svěžest, vyhlazuje vrásky a brání vzniku novému vrásnění pokožky díky obsaženým aktivním složkám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Anti-age krém s koenzymem Q10 a růžovou vodou

219 Kč
  • Popis zboží
Přírodní kosmetika - Pleťový krém s růžovou vodou ROSA DAMASCENA FLOWER WATER (3-5%), a účinným Q10 pro boj s vráskami.
Pokožce navrací hydrataci, pružnost, svěžest, vyhlazuje vrásky a brání vzniku novému vrásnění pokožky díky obsaženým aktivním složkám.
Obsahuje kvalitní růžovou vodu s regeneračními účinky, Q10 který navrací pokožce pružnost a chrání ji před vnějšími nepříznivými vlivy, hydratační makadamiový olej, antioxidant vit. E, zvláčňující a pěstící cenný jojobový olej.

Použití:
- nanáštejte ráno a večer ( příp. dle potřeby i vícekrát denně nebo kombinujte s denním i nočním krémem - možno i míchat dle potřeby ) na důkladně očistěnou pleť zbavenou nečistot, mazu a make-upu
- pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme pleť důkladně vyčistit pleťovým čistícím mlékem, dočistit a tonizovat pleťovou vodou z kompletní řady produktů s růžovou vodou, které se vzájemně doplňují o účinky. Oční okolí ošetřete očním krémem.
  • 26. 6. 2019, 21:20

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie