Zobrazit přihlášovací formulář

RAVENSBURGER PUZZLE 3D GLÓBUS DISNEY 180 DÍLKŮ

Administrace

RAVENSBURGER PUZZLE 3D GLÓBUS DISNEY 180 DÍLKŮ

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Úchvatný 3D architektonický model s LED osvětlením! 3D puzzle - stavebnice ze série Architecture Model-LED Lighting (Osvětlená architektura) od CubicFun vyrobená ze speciálního materiálu - asi 3mm silné pěny potažené laminovaným potištěným papírem. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RAVENSBURGER PUZZLE 3D GLÓBUS DISNEY 180 DÍLKŮ

249 Kč
  • Popis zboží
Úchvatný 3D architektonický model s LED osvětlením! 3D puzzle - stavebnice ze série Architecture Model-LED Lighting (Osvětlená architektura) od CubicFun vyrobená ze speciálního materiálu - asi 3mm silné pěny potažené laminovaným potištěným papírem.

Sestavování 3D puzzle Cubicfun je zábavou pro celou rodinu. Hotové modely mohou být sběratelským a dekorativním doplňkem bytu nebo dětského pokoje. Dílky se k sobě sestavují pomocí návodu bez použití lepidla a nůžek - předražené dílky pouze jednoduše vylomíte z archu.

Obtížnost 4 , 7

Orientační čas na sestavení: 100 - 120 minut
Poznámka: Baterie nejsou součástí balení.
Rozměr složeného puzzle 16,5 x 12 x 38,5 cm

Víte, odkud je Pinokio, kde najdete Elsu a Annu nebo ve kterém oceánu se prohání malý Nemo? Zeměkoule pro děti s obrázky postav z Disneyho pohádek.

Dokonalá koule bez použití lepidla - to je 3D Puzzle Ball® od RAVENSBURGER.
Každý z perfektně propracovaných 180 plastových dílků se podílí na vytvoření pevné, hladké koule. Speciální zahnuté dílky jistě zapadají do sebe a koule je po sestavení překvapivě stabilní. Balení obsahuje průvodce, návod a stojánek.

Každý kus je na zadní straně číslovaný, takže můžete dokončit puzzle buď pomocí čísla nebo obrázku. Puzzleball® má po sestavení průměr 20 cm.

Doporučeno pro věk 7-12 let.

Německé RAVENSBURGER puzzle drží přední příčku v oblíbenosti i prodejnosti mezi světovými výrobci puzzle. Není divu, když vyrábí puzzle již od r. 1891.
  • 25. 11. 2019, 20:40

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie