Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Don DeLillo -F. S. Fitzgerald -Niccolò Machiavelli

Administrace

Don DeLillo -F. S. Fitzgerald -Niccolò Machiavelli

50 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Don DeLillo - Cosmopolis: Vynikající román jednoho z klíčových amerických spisovatelů současnosti. Sonda do duše megapolisu stejně jako do psychiky člověka, který je zvyklý utrácet během vteřiny miliony. Nicméně ani svět „uvnitř“, tak bedlivě oddělený od…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Don DeLillo -F. S. Fitzgerald -Niccolò Machiavelli

50 Kč
Koupit
Don DeLillo - Cosmopolis: Vynikající román jednoho z klíčových amerických spisovatelů současnosti. Sonda do duše megapolisu stejně jako do psychiky člověka, který je zvyklý utrácet během vteřiny miliony. Nicméně ani svět „uvnitř“, tak bedlivě oddělený od toho reálného, není stoprocentě bezpečný… Jednou čtená, jako nová!!! PC 209,- CENA 50 KČ.

Francis Scotte Fitzgerald - Velký Gatsby: Velký Gatsby je společenský román, který napsal americký spisovatel Francis Scott Fitzgerald. Poprvé byl publikován 10. dubna 1925. Děj se odehrává v New Yorku, na Long Islandu ve 20. letech 20. století. Často je považován za typického zástupce „Jazzového věku“ v americké literatuře. Jednou čtená, jako nová, pevná vazba bez přebalu. Vydavatel Československý spisovatel, 2012. CENA 50 KČ.

Niccolò Machiavelli - Vladař: Jednoznačně formulované rady, jak má postupovat panovník, chce-li být úspěšný a dobře vládnout své zemi. Jakým způsobem se dá vláda získat? Jak si moc udržet a neztratit ji? Italský renesanční politik, diplomat, spisovatel, historik a vojenský teoretik Niccoló Machiavelli tento spis věnoval na začátku 16.století Lorenzovi Medicejskému, který v té době vládl Florencii a byl autorovým blízkým přítelem i nadějí ve světlejší budoucnost roztříštěné Itálie. Jednou čtená, jako nová, pevná vazba bez přebalu. Vydavatel XYZ, 2007. CENA 50 KČ.
  • 24. 7. 2024, 11:52

  • Zobrazení

    295

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kuchařské knihy: Kluci v akci díl 1. a 2. díl
Burger Press (lis na hamburger) zn. Jamie Oliver
3x kniha Sandra BROWN (v pevné vazbě)
Fanfárie

Kategorie