Zobrazit přihlášovací formulář

Ochranný růženec nejen do auta

Administrace

Ochranný růženec nejen do auta

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ochranný růženec nejen do auta Mořský korál * Labradorit * Lávový kamen * Hematit Korál - Zvyšuje naši neústupnost, ale zároveň náš nabádá k tomu, abychom se lépe přizpůsobili okolnostem. Posiluje smysl pro krásu. Posiluje naši schopnost bránit se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ochranný růženec nejen do auta

499 Kč
  • Popis zboží
Ochranný růženec nejen do auta

Mořský korál * Labradorit * Lávový kamen * Hematit

Korál - Zvyšuje naši neústupnost, ale zároveň náš nabádá k tomu, abychom se lépe přizpůsobili okolnostem. Posiluje smysl pro krásu. Posiluje naši schopnost bránit se negativním vlivům. Zvyšuje energii a životní sílu. Jelikož pochází z moře, věří se, že v sobě skrývá sílu oceánů. Dokáže spojit člověka s přírodou na všech úrovních bytí. Podporuje přátelství a v neposlední řadě chrání a zmírňuje účinky stresu.

Labradorit - je známý jako nosič světla. Zahání temnotu, posiluje naši víru v sebe sama, pomáhá objevit skryté schopnosti a vlohy. Rozvíjí tvůrčí schopnosti. Pomáhá lépe se soustředit na osobní věci, aniž bychom se nechali rozptýlit okolnostmi zvenčí. Je to ochranný kámen, který posiluje auru a slouží nám jako štít. Pomáhá vztahům, odděluje skutečné hodnoty od těch pomíjivých a klamných. Potlačuje strach a nejistotu. Je užitečným průvodcem v době změn, je to kámen, jenž přináší sílu a vytrvalost.

Lávový kámen - Uklidňuje emoce, přináší intenzivní energii a vitalitu do života svého nositele. Je to kámen znovuzrození, má silné uklidňující účinky, přináší stabilitu a uzemnění. Navrací radost a důvěru v život, přináší sílu, energii, zdraví, důvěru, ochranu.

Hematit - Účinný ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. Tím v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí, důvěryhodnost, spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si majitel kamene v minulosti stanovil sám. Zlepšuje paměť .
  • 26. 6. 2019, 19:16

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie