Zobrazit přihlášovací formulář

Trojkombinace kočárek Gesslein F6 (lze i dvojkomb)

Administrace

Trojkombinace kočárek Gesslein F6 (lze i dvojkomb)

5 800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodávám trojkombinaci kočárku Gesslein F6 s příslušenstvím navíc. Kočárek lze koupit i bez autosedačky, potom cena 4900 Kč. Německá kvalita! Kočárek je po dvou dětech, obě v něm jezdily max. do 2 let, kočárek je bez vad - odpovídá běžnému používání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 4. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Trojkombinace kočárek Gesslein F6 (lze i dvojkomb)

5 800 Kč
  • Popis zboží
Prodávám trojkombinaci kočárku Gesslein F6 s příslušenstvím navíc.
Kočárek lze koupit i bez autosedačky, potom cena 4900 Kč.

Německá kvalita!
Kočárek je po dvou dětech, obě v něm jezdily max. do 2 let, kočárek je bez vad - odpovídá běžnému používání na kolech a je stále v super stavu:-) Měnilo se jen jednou brzdové lanko a přední kolečko s aretací (viz foto drobného rozdílu - na první pohled si toho asi člověk nevšimne:-).

Kočárek je jednoduše skladný, hlubokou korbu nahrazuje vložná taška a dá se tedy dobře přenášet.
Kolečka jsou dva přední nenafukovací typy - malá otočná s aretací nebo velká klasická do terénu - ty se hodí např. i do sněhu (výborná!).
Boudička kočárku má integrovanou moskytiéru nebo se dá rozepnout část s průhledným dílem a prodloužit tím i více boudička dopředu. V zadní části má úložnou kapsu.
Kočárek má také měkkou teplou vložku a odnímatelné a polohovatelné madlo. Kočárek lze nasadit po i proti směru jízdy a má přehazovací rukojeť.
Ke kočárku byla v základu ještě pláštěnka v taštičce připevněné ke konstrukci u košíku - výborný nápad, neboť je vždy připravena při nečekané změně počasí:-)

Ke kočárku byla i s adaptéry koupena autosedačka Maxi Cosi Cabriofix pro kategorii 0-13 kg (bez autonehody!). K ní je dokoupena pláštěnka a potah z bambusového froté.

Ke kočárku přidávám navíc příslušenství: přebalovací taška Babylove, termoobal na lahvičku Babylove, návleky na kola Emitex, zámek Buggyguard, Kikko klipy, Skip Hop držátko pro sourozence, držák na nápoje Tchibo (jediný se mi osvědčil, že skutečně držel bez hnutí třeba i kafe:-).

Lze se domluvit i na prodeji dalšího příslušenství za nízké ceny (laděno ve většině do barvy kočárku) - např. jarní fusak, zimní fusak, rukávník, sluneční clony atd.
  • 12. 8. 2019, 9:26

  • Zobrazení

    130

  • Oblíbené

    0

Kategorie