Zobrazit přihlášovací formulář

Dívčí zateplené gumáčky vel. 22 NOVÉ !!

Administrace

Dívčí zateplené gumáčky vel. 22 NOVÉ !!

199 Kč 369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Gumová obuv se zateplenou vložkou, vhodná a ideální na podzimní a jarní deštivé počasí. Holínky American Club si Vaše dítě zamiluje a využije je nejen na tábory, školy v přírodě nebo na procházky po lese, ale i ke každodenním pochůzkám v dešti. Díky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dívčí zateplené gumáčky vel. 22 NOVÉ !!

199 Kč
  • Popis zboží
Gumová obuv se zateplenou vložkou, vhodná a ideální na podzimní a jarní deštivé počasí.

Holínky American Club si Vaše dítě zamiluje a využije je nejen na tábory, školy v přírodě nebo na procházky po lese, ale i ke každodenním pochůzkám v dešti. Díky zateplení bude nožka v teple i v chladnějším počasí.

Barva - šedá / černá / růžová v motivu kočičky

Materiál- kaučuk a thermopolyuretan

Velikost od výrobce uvedená 22 a vnitřní rozměr námi změřený je 14,5 cm a šíře je 6,1 cm. Vnitřní rozměr je měřen bez zateplené vložky (tu lze dle potřeby měnit za textilní vkládací která je také součástí gumáčků) a je tedy nutné při výběru velikosti ubrat cca 5 mm, který vložka po zavedení do boty zabere. Nejlépe je pak navléct vložku jako ponožku a až poté nazout botu a ohnout lem kolem vrchu boty tak, aby se vložka nerolovala a držela. Zateplená vložka je pratelná na 40°C. Skladem je velikost 22 + 24- najdete v daném fotoalbu.


Botky jsou NOVÉ. Doklad je samozřejmostí. U nás máte záruku jistou a pokud by jste netrefili tu správnou velikost můžete do 14i dní dle zákona boty vrátit či vyměnit za jiné.
Přejeme Vám příjemný nákup a hlavně spokojenost při nošení. Tým Botatex
  • 31. 5. 2019, 13:40

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie