Zobrazit přihlášovací formulář

BARBIE KOSMETICKÁ TAŠKA KABELKA + MAKE-UP

Administrace

BARBIE KOSMETICKÁ TAŠKA KABELKA + MAKE-UP

259 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Tato kosmetická taška Barbie s barevným grafickým potiskem nabízí spoustu úložného prostoru pro všechny kosmetické potřeby. pro každodenní život je kabelka ideální například jako nákupní taška. Sada make-up obsahuje dva lesklé laky na nehty, které se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BARBIE KOSMETICKÁ TAŠKA KABELKA + MAKE-UP

259 Kč
  • Popis zboží
Tato kosmetická taška Barbie s barevným grafickým potiskem nabízí spoustu úložného prostoru pro všechny kosmetické potřeby. pro každodenní život je kabelka ideální například jako nákupní taška.

Sada make-up obsahuje dva lesklé laky na nehty, které se mohou odlupovat v jasných barvách fialové a růžové. Zavírání laku na nehty je v ušlechtilém krystalu a lahvička ve tvaru sladké srdce.
Oddělovač špiček z měkké pěny ve tvaru srdce umožňuje přesné a čisté nanášení nehtů. sada také zahrnuje růžové a tyrkysové lesky na rty, kroužky v podobě drahých kamenů a dva pudry s glitry v odstínech růžové a fialové na bázi vody a omyvatelné. růžové a fialové sponky na vlasy ve tvaru luku a dvojdílná sada nálepky doplňuje stylovou zábavu.


1x krásná taška, 2x lak na nehty, 2x lesk na rty, 2x lesk na tvář s glitry, 2x nálepky, 2x sponky do vlasů, 2x oddělovače špiček a vodní náplň - uprostřed kabelky se třpytkami - omyvatelné
rozměr : 24 V x 28 š
  • 5. 2. 2019, 21:48

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie