Zobrazit přihlášovací formulář

MARY KAY TUŽKA NA OBOČÍ

Administrace

MARY KAY TUŽKA NA OBOČÍ

239 Kč 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Tenká konturovací tužka na obočí má zasunovací mikrohrot, který se nemusí ořezávat. Pomocí hrotu lze obočí vykreslit, přesně ohraničit a vyplnit s detailní přesností. Tenká konturovací tužka na obočí Získat dokonale tvarované a vystínované obočí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MARY KAY TUŽKA NA OBOČÍ

239 Kč
  • Popis zboží
Tenká konturovací tužka na obočí má zasunovací mikrohrot, který se nemusí ořezávat. Pomocí hrotu lze obočí vykreslit, přesně ohraničit a vyplnit s detailní přesností.

Tenká konturovací tužka na obočí
Získat dokonale tvarované a vystínované obočí nebylo nikdy jednodušší. Tenká konturovací tužka na obočí vám umožní vykreslit optimální tvar obočí s detailní přesností. Pomocí tenkého hrotu je snadné jemnými tahy vykreslit obočí přesně tam, kde chcete. Od jemného až po výrazné obočí – kombinovatelná a vrstvící barva umožní vytvořit optimální tvar obočí přesně podle vašeho přání.

Nezáleží na tom, jaké máte v tomto ohledu know-how a zkušenosti. Díky této tenké konturovací tužce, která se plynule nanáší, se stanete expertem na obočí. Vyberte si odstín, který se nejlépe hodí k barvě vašich vlasů a pomocí jemných tahů vykreslete přirozeně vypadající obočí s přesným ohraničením a s plnějším vzhledem. Potom se můžete bez obav vydat vstříc vašemu dni - vaše dokonale upravené obočí se nebude rozmazávat, roztékat ani z něho nebude opadávat barva, bez ohledu na náročný pracovní den, sportovní výkony nebo nepřízeň počasí.
Tipy na aplikaci
Tenká konturovací tužka na obočí má tenčí, jemnější hrot. Abyste zabránili jeho zlomení, nikdy hrot nevytáčejte ven až na doraz. Vytočte ho jen natolik, abyste získaly postačující množství přípravku pro vykreslení, ohraničení a vyplnění obočí lehkými tahy.
Hlavní výhody
Další charakteristiky:
Barva dlouho vydrží
Nerozmazává se
Lehká
K dostání v pěti odstínech, které doplňují většinu barevných odstínů vlasů
Klinicky testováno
Dermatologicky testováno
  • 29. 10. 2019, 21:53

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie