Zobrazit přihlášovací formulář

Universe-prací gel na bílé i bar. prádlo

Administrace

Universe-prací gel na bílé i bar. prádlo

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Univerzální prací gel na bílé i barevné prádlo 1500ml Rychle rozpustný koncentrovaný gel na bílé i barevné prádlo 1500 ml (odpovídá 3 litrům běžně dostupného prostředku) s možností využití i na expresní prací programy. Obsahuje složku stabilex s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Universe-prací gel na bílé i bar. prádlo

199 Kč
  • Popis zboží
Univerzální prací gel na bílé i barevné prádlo 1500ml

Rychle rozpustný koncentrovaný gel na bílé i barevné prádlo 1500 ml (odpovídá 3 litrům běžně dostupného prostředku) s možností využití i na expresní prací programy. Obsahuje složku stabilex s ochranným faktorem CPF 6 na ochranu barev před vyblednutím. Aktivní enzymatické složka zajišťuje účinné odstranění skvrn a nečistot biologického původu.

K barvám je tento gel velmi šetrný. Má za úkol odstranit nečistoty, ale zachovat původní barvu. Proto obsahuje složku stabilex s ochranným faktorem CPF 6.

Inovativní komplex pracích složek zajišťuje účinné, ale hlavně šetrné odstranění špíny. Gel obsahuje i komplex bioaktivních látek, které odstraňují nečistoty biologického původu. Zbytky jídla, ovoce, tráva a další. Díky tomu lze gel používat při nižších teplotách, což má velmi dobrý vliv na udržení prádla v té nejlepší formě. Prádlo si zachovává tvar.

Super nápad
UNIVERSE gel můžeš využít na krátké prací a expresní programy. Rychle se rozpustí a začne ihned působit.
V případě silných lokálních skvrn naneseme trochu gelu přímo na skvrnu. Gel k ní přilne a začne ji rozpouštět. Docílíme tak vyprání skvrn již při nižší teplotě.
Nikdy neper bílé a barevné prádlo dohromady.Gel je sice univerzální, ale zvlášť pereme vždy bílé + světlé prádlo a zvlášť pereme barevné prádlo. Tuto informaci připomínáme obzvláště těm, kdo s praním teprve začínají.

Teplotní rozsah použití
Použitelný pro teploty od 20 do 95 st. Celsia
Optimální teploty na praní barevného prádla jsou do 40 stupňů Celsia. U bílého a světlého stálobarevného prádla až do 60 stupňů Celsia nebo i vyvářka 95 stupňů.
Dodržuj pokyny výrobců textilií.

Ekologie
Tento prací prostředek je velmi koncentrovaný. Stačí pol
  • 19. 9. 2020, 21:10

  • Zobrazení

    73

  • Oblíbené

    0

Kategorie