Zobrazit přihlášovací formulář

Koupelový set 3+1 Posy of Flowers

Administrace

Koupelový set 3+1 Posy of Flowers

290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
KOUPELOVÝ SET 3+1 POSY OF FLOWERS, který je umístěný v průhledné dárkové krabičce se saténovou mašlí je krásný dárek pro každou ženu, dívku a slečnu. Set obsahuje: 140 ml sprchový gel, 90ml tělový krém, 70g sůl do koupele, houba. Balíček Vás po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Koupelový set 3+1 Posy of Flowers

290 Kč
  • Popis zboží
KOUPELOVÝ SET 3+1 POSY OF FLOWERS, který je umístěný v průhledné dárkové krabičce se saténovou mašlí je krásný dárek pro každou ženu, dívku a slečnu.

Set obsahuje: 140 ml sprchový gel, 90ml tělový krém, 70g sůl do koupele, houba.

Balíček Vás po otevření okouzlí vůní čajové růže a velvetu. Krásný dárek plný relaxu a příjemných vůní nadchne každého milovníka lázní a koupelí. Vůně těchto produktů je neodolatelná! Nejen že nádherně voní, ale může být i krásným dárečkem.
*************************************************************************************************
Nápaditý design (ač již tradiční nebo moderní) a příjemné vůně – to dělá kosmetiku accentra žádanou na trhu a těší se vaší velké oblibě. Accentra nabízí buď jednotlivé produkty, které příznivou cenou celoročně zákazníci rádi kupujíc co by impulzivní dáreček. I obchodníci rádi pracují s jednotlivými produkty, které mohou dále kompletovat do dárkových balíčků a ti, kdo již nechtějí mít práci – nabízí accentra dárkové sety již hotové.
  • 14. 2. 2020, 16:18

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie