Zobrazit přihlášovací formulář

Carvingové boby Zipfy junior TOP stav

Administrace

Carvingové boby Zipfy junior TOP stav

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Růžové carvingové boby Zipfy junior. Boby jsou 2x použité, v super stavu, bez vad. PC byla 699 Kč. Možnost osobního předání Praha 9 Klánovice, Praha 5 Smíchov, OC Černý most, OC Letňany Popis výrobce: Menší model pro malé jezdce od 3 do 6 let. Stejně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Carvingové boby Zipfy junior TOP stav

250 Kč
  • Popis zboží
Růžové carvingové boby Zipfy junior. Boby jsou 2x použité, v super stavu, bez vad. PC byla 699 Kč. Možnost osobního předání Praha 9 Klánovice, Praha 5 Smíchov, OC Černý most, OC Letňany
Popis výrobce:
Menší model pro malé jezdce od 3 do 6 let. Stejně vychytané carvingové boby jako Zipfy CLASSIC, ale roztomilejší.Děti mohou řídit, dělat obloučky a bezpečně brzdit nožkama.
Carvingové boby ZIPFY baví všechny děti od 3 do 103 let! V čem jsou boby Zipfy lepší, než ty klasické? Snadno se ovládají - řídí se jen pouhým náklonem do zatáčky, přičemž se jezdec přidržuje "kniplu".
Jsou velmi lehké, váží pouhých 1 kg. Díky tomu se snadno nosí, tím pádem je i Vaše dítko vynese nebo vytáhne na popruhu do svahu. Vydrží toho opravdu hodně, model Zipfy JUNIOR má nosnost 38 kg. Máma, táta, ségra, brácha ti všichni jsou bobaři a Váš Junior bude malý bobařík!
Boby Zipfy se vyrábějí z polyethylenu s vysokou hustotou – z jednoho z nejtvrdších plastů, díky němuž jsou nesmírně pevné a odolné. Tento kompozitní materiál obsahuje i ultrafialový stabilizátor, který chrání boby před poškozením a ztrátou barvy vlivem slunečního záření.
  • 6. 9. 2019, 13:57

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie