Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 12 návštěvníků)

Hry na večírek, posezení s přáteli,...

0.0
Hry na večírek, posezení s přáteli,...

Postup

Znáte nějaké společenské hry, které se dají hrát na akcích pro dospělé??? Nemám na mysli deskové hry, které si můžete koupit, ani žádné erotické hry prostě nějaké hry podobné těmto

Dones co nejvíce věcí

Parádní hra, která se dá hrát zejména doma, či na chatě. V hospodě to raději nezkoušejte. Napiš si na papírek písmena, ale vynechej ty, které se nedají splnit (y, x, q,…). Rozdělte se do dvou skupin (může jich být i víc, ale záleží na počtu) a vylosujte si jedno písmenko. Máte P? Super, tak se rozutečte po domě a přineste co nejvíce věcí, které začínají na toto písmenko. Není to vůbec nudné, jak se na první pohled zdá. Vyhrává skupinka, která bude mít věcí nejvíce.
Hra s fotkami

Máš doma digitální foťák? Skvělý! Vyberte si jednoho, který bude chodit po domě a fotit detaily obyčejných věcí. Fotografie si nejlépe přetáhněte do počítače a hádejte, co vidíte. Neuvěříš, jak je těžké rozlišit třeba takovou špičku šroubu. Pro lepší efekt je dobré, když fotograf s fotoaparátem aspoň trochu umí, aby nebyly obrázky rozmazané. Pokud nikdo nemáte foťák, stáhni si z internetu pár fotek v lepším rozlišení a ořízni malý kousek.

Moc děkuji za vaše nápady

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

reginleif 11. 1. 2013, 19:44
,-)
Ovečka 23. 7. 2012, 12:35
No, už vidím, jak jsou na večírku přátelé celí říční běhat mi po baráku a hledat věci na P :-D :-D
DanušaP 23. 7. 2012, 11:12
tak po takovýhle hře bych dávala barák tejden dohromady :-D
Nikis. 23. 7. 2012, 11:47
@DanušaP :-D :-D

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie