Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 6 návštěvníků)

Snadné dózičky na potraviny

0.0
Snadné dózičky na potraviny

Postup

Potřebujeme:
dozičky(já použila od mutrilonu a na kávu je od cara)
obyčejnou tužku, pravítko, nůžky
oboustrannou lepící pásku
etiketky
papír (já použila starý zažloutlý skicák)

dozička

Dózičku položíme na papír tak, abychom si podél dolního okraje mohli načrtnout výšku. Označíme a dozičku dáme stranou. Podle pravítka uděláme linku tam kde jsme si označily.. to uděláme z oběma listy papíru(v případě dózičky od nutrilonu, jelikož nám jedenna celý obvod nestačí.

Načrtnutá linka. podle ní odstřihneme.

Na dózičku nalepíme oboustranou lepenku, v předu a vzadu, v zadu bude potřeba na dvou místech. Místo kde nalepíme lepenku vzádu, si zjistíme, podle přiloženého papíru.. v předu se snažíme umístit prostředekpapíru tak aby nám vzadu vycházelo na obou stranách cca stejně.Tam kde nám vzadu končí papír, nalepíme opět samolepící lepenku, ale tak z půlky, abychom na konec papíru mohli navázat dalším kusem, který si budeme muset změřitaby nám vyšel, od jednoho konce k druhému na druhé straně. Pak strhneme horní části lepenky a od předu (prostředek listu papíru), do zadu nalepíme papír, protože nám nevyšel po celém obvodu, zbytek dolepíme dalším listem papíru, který jsme si změřili, aby nám vyšel akorát.

sundaný horní díl oboustranné lepící pásky.

Dózička je po celém obvodu, oblepena papírem

Tak a zde už hotová dózička s etiketou, já dostala od manžela staré etikety co se dříve používali a tak jsem olízla a přilepila. to je celé. 1 dózička mi trvala asi 7 minut. A do té od Nutrilonu se vejdou cca 2 kg

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

cipkacipka 7. 2. 2013, 20:16
jo tak ty by se mi taky líbili..jen sehnat někoho,kdo je nepotřebuje..a u nás jsou děti už větší a sousedi všichni kupují sunarku,protože nutrilon je drahý...škoda
martinafe 7. 2. 2013, 22:23
@cipkacipka já už bohužel taky nemám kde sehnat. Já nikdy nepoužívala, a jedna kamarádka co zásobovala už taky nemá a druhá musela přejít na jiné protože má klučím nějaké potíže. Taky jsem si chtěla ještě dodělat ale už mám smůlu. Ale zkuste se třeba i zeptat v poradně zda někdo nemá z vašeho okolí a že by jste si pro ně zajela až buou nasbírané ,-) ,-) ,-)
OMALOVANKY 7. 2. 2013, 9:38
Super nápad!!! Dnes se na to vrhnu - požíváme sice od HIPPU válcovité dózy, ale tento nápad je velice zdařilý a snadný. (Y) (Y) Děkuji Terka (&) (@) (L)
martinafe 7. 2. 2013, 19:30
@OMALOVANKY Děkuji (L) (L) (L) (L) dejte pak fotečku (F) (F) (F)
gegamar 4. 11. 2012, 19:00
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
martinafe 4. 11. 2012, 23:47
@gegamar Děkuji (F) (F) (F)
Dada1954 3. 11. 2012, 20:52
(Y) TAKY MÁM HEČ ALE DĚLÁM JINAK ,,DÁM FOTO (Y)
martinafe 4. 11. 2012, 10:39
@Dada1954 koukala jsem na vaší fotečku, decoupage taky dělám, ale dozičky jsem chtěla jednoduché a s nápisy potravin, tam se mi decopage nehodila. ale máte to hezké (clamp) (clamp)
Dada1954 4. 11. 2012, 12:02
@martinafe AŽ BUDU MÍT VÍCE KRABIČEK TAKY POUŽIJI NA POTRAVINY (Y) (F) (F) (F)HLAVNĚ V LÉTĚ NA ZAHRADĚ SE NÁM TO BUDE HODIT DÍKY ZA NÁPAD
martinafe 3. 11. 2012, 21:05
@Dada1954 super, těším se na fotečku.. dózičky měli taky původně vypadat jinak, měly být potiskané razítky, které mi slíbila kamarádka, půjčit, jenže nakonec se ukázalo, že koupila nějaká špatná razítka a nejde na ně inkoust, a měl být nápis napsaný přímo na nich, jenže,, manžel mi sehnal tyhle staré etiketky a tak bylo hnedka jasno, na co je použuji a šablonky jsem si udělala vlastní. a takhle se mi to líbí a jsem mooc spokojená. jen ještě přemýšlím, co na ně(na ten papír), občas člověk sáhne na rychlo pro mouku a má ruce od těsta, nebo tak a to se mě nechce, tak ještě uvažuji, co přes, to.. no a nebo si holt budu muset zvyknout že před každým dotekem na dózičku si musím umýt pořádně packy ,-) ,-)
majjdalena 3. 11. 2012, 20:38
a já je vyhazuju.... ,-) no už nebudu , díky za super tip (clamp) (clamp) (clamp)
martinafe 3. 11. 2012, 20:42
@majjdalena není zač.. já bych jich ještě potřebovala.. a už nemám kde brát, kamarádkám děti odrostly a moje už nemají dávno, kde já k nim příjdu, mám hotovou sotva půlku ,-) ,-) ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie