Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbili 4 návštěvníci)

Panďuláčci z větví

0.0
Panďuláčci z větví

Postup

Potřebujete silnější větve, dole musí být seříznuté rovně, aby stály, nahoře našikmo, nejlepší je mít různě tlusté a vysoké. Dále korálky na nosy a oči, koudel nebo něco podobného na vlásky a fousy, staré punčocháče na čepičky, akrylové barvy, lepidlo, ozdůbky.
Větve nabarvíme na šikmé straně akrylovou barvou na bílo. Po zaschnutí nalepíme korálky jako oči (my měly dřevěné z roztržených korálí, takže jsme je také nabarvily do různých barev), stejným způsobem nos. Pak nalepíme vousy nebo vlásky, ustřihneme punčocháčky a vyrobíme svetříky nebo čepičky, dozdobíme třeba rolničkami a jinými vánočními ozdůbkami, domalujeme pusinky a je hotovo.
Tyto dělala má pětiletá dcerka a zvládla to téměř sama, je to jednoduché. Naše Any udělala celou naši rodinu:-), bude zdobit vchod do domu přes zimu, aby to nebylo bez kytiček smutné. Ještě zbývá přitlouct větve na nějakou destičku, aby se nekácely a ozdobit ji chvojím.
Fantazii se meze nekladou, můžete dělat různá zvířátka, bubáčky....
Příjemnou zábavu!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

hana2 29. 11. 2012, 20:20
Tí sú krásni!!!!!!!!!! Viem si ich predstaviť ako dekoráciu pred domom alebo bytom, akože celá família. Ani by ma nenapadlo drevo obliekať do punčoch, textilu, zdobiť korálkami, vďaka za skvelý nápad, už sa teším až ich budeme vyrábať po Vianociach, keď bude na ne viac času. (clamp)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie