Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí mazlíčci

Přidat návod
(návod si oblíbilo 14 návštěvníků)

BLECHY

0.0
BLECHY

Postup

Drbe se váš pes či kočka navzdory všem obojkům proti blechám??? Zkuste levanduli.Při kartáčování vmasírujte do kožichu několik kapek levandulového oleje.Jejich vůně dokonale blechy odpudí.


Dneska mě zaujalo v knize a zatím neozkoušeno,ale chystám se k tomu!!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

naur 17. 10. 2010, 10:04
Ten kdo říka že psí blechy na člověka nejdou tak lže Zdědil jsem domek kde byl psik ale to byla hruuza .Koberce ,sedačka, křesla, všechno plné blech Nic učiného na takove množství sem nesehnal Ale po internetu sem si obědnal připravek BIOKILL ve zverimexu se nesežene prodava se jak ve spreji tak jen jako vodička třeba v 5 litr. kanistrech.Je potřeba nejdřiv všechno postřikat čistou vodou a pak přípravkem voda pusobí jako smáčedlo opakovat za 5 dní je po žížalkach (&)
HELERKA 23. 12. 2009, 22:40
TO JE SUPER NÁPAD.VYZKOUŠÍM...DÍKY (clamp) (clamp) (clamp)
ZabkaZacka 21. 11. 2009, 10:18
jejda...! mě se dneska v noci zdál sen, že jsem měla plný byt blech, všude, pod kobercem, na členech rodiny...prostě všude. A zkoušela jsem je vysát vysavačem...nevíte, co můžou blechy znamenat..? Ještěže to byl jenom sen... (noc)
KleopatraDC 21. 11. 2009, 7:51
Tak to je zajímavej nápad ;-) jen nevím jestli se ty blechy nezačnou parfémovat *-) to bych se pak neím jak tvářila až budu chodit na procházky se psem (pes) a on bude vonět líp než já ;-)
snecka 15. 6. 2009, 21:50
:-D :-Daby to neodpudilo, i nase milacky od nas, nas pes, jak na nej kapnu, neco takhle aromatickeho, tak se mi válí po zemi, ale pokud vyzkousíte, napiste, jsem sama zvedava (tudledudle) (tudledudle)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie