Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbil jeden návštěvník)

Obrázky na zdi

0.0
Obrázky na zdi

Postup

Milé maminky a tvořilky. Postup je jednoduchý. Našla jsme tyhle zvířátka v jednom špitle už před rokem. Vyfotila a udělala doma dceři.

Budeme potřebovat:Tvrdé velké papíry. nůžky, barvy, štětce, hrnce na tělíčka a hlavy , hrnky na tlapky a kopítka, barevné papíry, Lepidlo, tužka, Fix, houbička ,Izolepa

Z trvdého bílého papíru uděláme tělíčka a nožičky.Já použila velký hrnec a obkreslila jsme tužkou obvod. Na hlavu jsme použila menší hrnec a na nožičky hrneček na pití.Ještě bylo potřeba si udělat ocasy, uši a další maličkosti. Ty jsem kreslila od oka. Pak jsme si vystřihla ještě z barevného papíru oči, středy učí , nosík . Pomocí barviček a houbičky na nádobý kterou jsme si zestřihla do kulata děláme tečky na papírová tělíčka dokud nemáme papír zaplněný. Já jsme použila i dvě nebo tři barvy. Až bylo vše uschlé tak jsme nalepila oči, vnitřky uší.Nakonec jsme izolepou slepila ze zadu nohy, ocas a další díli do sebe. Fixem jsme obkreslila ještě konce papíru aby vynikli kontury a udělala jsme fousky. Snad se bude někomu tento návod hodit. Já návody psát neumím tak snad to pochopíte a omluvíte to.

1

2

3

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

mis87 30. 1. 2013, 19:25
(Y) super....
hanstro 29. 1. 2013, 11:49
(Y)Vypadá to moc hezky, jste šikulka!!! (clamp) (clamp)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie