Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 27 návštěvníků)

Tričko dělané savem + barvy Puffy

0.0
Tričko dělané savem + barvy Puffy

Postup

Velice mě nadchlo savování paní Moniky K. zde na mimibazaru a tak jsem se také hned rozhodla to vyzkoušet.
První pokus stříkáním přes šablonu dopadl špatně a tak jsme s kamarádkou vymysleli způsob jiný.Pokud nemáte doma samolepící tapetu a ani vhodný rozprašovač,tak stačí když si obrázek přenesete na tričko uděláte si šablonu,tužkou či křídou.
Poté pomocí špejle nanesete savo perex a necháte působit,já jsem takto udělala všechny trička.Nedoporučuji nanášet savo štětečkem,sice to jde velmi dobře,též jsme jedno tričko udělali,ale savo vám štěteček sežere,takže jedno tričko = jeden štěteček pryč.Nakonec jsme po zaschnutí nanesli barvy Puffy,což jsou barvy,které se po vyfoukání fénem nafouknout.

Toto tričko jsem dělala štětečkem pro neteř

Tričko špejlí pro dceru

Tričko pro druhou dcerku

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Madhausmenka 1. 7. 2009, 12:40
taky tyto barvičky používám.. a fén nepoužívám jedině přežehluju a ještě se mi nestalo že by zplacatěli. vždycky se krásně nafoukli
raduza1 30. 6. 2009, 19:35
no to je super nápad, tríča vypadají úžasně (clamp) (clamp) jen se zeptám ty barvy Puffy drží dobře i po vyprání?? Jsou to barvy na textil?? Díky za info (clamp) (clamp)
Zaleska 1. 7. 2009, 10:16
@raduza1 Ano,barvy Puffy jsou primo na textil.Jen pokud je po aplikaci prezehlite tak se zplacati,pokud je vyfoukate fenem tak zustanou zvednute.Po vyprani zustavaji stejne jako po aplikaci,ale je pravda ze castym pranim se mi u jineho tricka zacali pomalu sepirat.Doporucuji davat do pracky naruby,ale u barvicek je vetsinou presny navod co a jak. Preju prijemnou zabavu Gabi :-$ :-$ :-$ :-$
berunka 1. 7. 2009, 10:44
@Zaleska prosím a nemáte fotečky těch barviček moc děkuji ...a kde se dají sehnat (L)
brydova 1. 7. 2009, 12:43
@berunka třeba v e-shopu u nás na http://www.brydova.cz

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie