Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbili 2 návštěvníci)

Recyklace malých triček

0.0
Recyklace malých triček

Postup

Procházela jsem krabice s malými a vyřazenými věcmi, až jsem objevila triko, co Ali nosila asi v roce a milovala toho kocurka. Motiv jsem vystřihla do tvaru srdce a našila na nové triko. Bohužel už je kocourek praním dost vybledlý, tak jsem ho znovu vyšila po obvodu.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Zannetta 9. 4. 2014, 17:08
Dobrý den, oněčem podobném jsem sama už dávno přemýšlela, daly by se tak zamaskovat i fleky co nejdou vyprat. Potíž je v tom, jak to našít. Vy jste použila entl? Bojím se, že by se to z rubu trička projevilo skrabacením a škrábalo by jí to. Mám alespoň takovou zkušenost, pár podobných triček jsem koupila a dcera to na holém těle nechtěla nosit, leda jako druhou vrstvu na triko s dl. rukávem. Ještě jsem přemýšlela zda by to nedrželo kdyby se to nalepilo oboustraným vlizelínem, ale nevím co by to udělalo po vyprání.
DanušaP 9. 4. 2014, 17:31
@Zannetta nažehlit obostranným vliselínem a okraj projet entlem...nic se nekrabatí, nic neškrábe, mám to vyzkoušené, také tak recykluji
tarullik 19. 1. 2014, 20:45
ÚŽASNÉÉÉÉ,SÉGRA (Y)
Janula Zaynab 22. 1. 2014, 22:41
@tarullik Není nad to využít všechno co je v domě :-) Sárula s Bárou už asi o žádné šitíčka nestojí, co? Vyřádit se můžeš leda na Matym a to tak nějaké auto..

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie