tak trochu jiné kakao :) domácí horká čokoláda

Postup

Potřebujete:
3x tabulka čokolády (mléčná, hořká ... prostě dle chuti)
půl centimetrový plátek másla
dva do sebe pasující hrnce
vařečku, lžíci
formičky (já použila silikonové minibábovky)

Do většího hrnce nalejte vodu a vložte menší hrnec, tak aby se dna nedoýkala. Do menšího hrnce vložte čokoládu a máslo a za občasného míchání nechte úplně rozpustit. Pořádně promíchejte a pomocí lžic dejte do formiče (nejen u čokolády platí čím větší tím lepší :). Teď už jen dát ztuhnout do chladničky a je to :)
Před úplným ztuhnutí můžte zapíchnout špejle, ale já raději míchám lžičkou :) možná by šli přidat namleté oříšky ?

Oproti originálu se takto vyrobená čokoláda rozzpouští, doporučuji skladovat v lednici. Po vhození do teplého mléka je rozpuštěná během chviličky. Moje bábovky jsou cca 4x3cm (10ks) a ideální jsou do 400ml hrnku.
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu


























