Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 12 návštěvníků)

Tvoření z kaštánků

0.0
Tvoření z kaštánků

Postup

Hlavně nasbírat hóódně kaštánků. My už tvoříme 3.den a ještě asi nějaký ten den budeme.
Kaštánky proděravíme šroubovákem a pak dáme párátko (bambusové) a další kaštánek opět proděravíme a pořádně zarazíme. Nosánky a ouška jsou nažehlovací korálky (ty lepíme tavnou pistolí). Pírka jsme koupily v květinářství a ty barevné drátky se dají koupit v papírnictví, nebo v Kiku. My jsme kupovali v Kiku. Mají tam jednou čas různé věci na vyrábění (třpytky, nalepovací zvířátka, atd.).

další kaštánkové výtvory

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

jfg 26. 9. 2014, 12:23
Kaštánky proděravíme šroubovákem a pak dáme párátko (bambusové) a další kaštánek opět proděravíme a pořádně zarazíme. Nosánky a ouška jsou nažehlovací korálky (ty lepíme tavnou pistolí). Pírka jsme koupily v květinářství a ty barevné drátky se dají koupit v papírnictví, nebo v Kiku. My jsme kupovali v Kiku. Mají tam jednou čas různé věci na vyrábění (třpytky, nalepovací zvířátka, atd.). To zvířátko s tím ocáskem je přeci myška (říkal syn) :-) Dnes budeme opět vyrábět, ale došli nám očička, tak nevim co mi na to řekne syn :-(
Marci75 26. 9. 2014, 17:59
@jfg nejlepší na těhle blbinkách je, že udělají radost dětem i rodičům, já to mám občas také jako náramný relax (smich)
nagyove 25. 9. 2014, 22:15
prosím Vás, čím spojujete kaštany? např. housenku nebo sněhuláky? A ty čumáčky jsou z čeho? Máme plno kaštanu na zvířatka, ale moc nemám fantazii, tak tohle mě hodně inspirovala ukázat synovi a potěšit ho.:D
jfg 26. 9. 2014, 12:33
@nagyove Dobrý den Veroniko. Kaštánky raději spojujte těmi párátky. Loni jsme lepili tavnou pistolí a hodně se to odlepovalo (kaštánky jsou moc hladké). Dejte delší to párátko a pořádně zatlačte. A nezapomeňte se také pochlubit, ať máme další inspirací. Uvidíme, co vymyslíme dnes :-) Přeji Vám zábavné odpoledne :-)
Marci75 26. 9. 2014, 8:32
@nagyove ty čumáčky mi přijdou jako kousíčky bužírek nebo malé korálky. Mývala jsem takové jako dítě, dělaly se z nich různě dečky pod hrnek. Nebo by se daly použít ty nažehlovací korálky, ty mají také podobný tvar a jsou maličké (F)
Šikovné tlapky 26. 9. 2014, 8:09
@nagyove tipuju to na tavnou pistoli,,ten s tou anténkou (ocáskem) je super (Y) (Y)
Marci75 26. 9. 2014, 8:29
@Šikovné tlapky mě se líbí ten ptáček s barevnými pírky (F) Taky tipuju na tavnou pistoli, možná to mají spojené kousky špejlí, ale to po čase, jak kaštany vysychají, vypadává.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie