Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 27 návštěvníků)

Marod

0.0
Marod

Postup

Musím upozornit, že návod není můj. Před nějakým časem jsem viděla takovéhle krabičky na kapesníky jinde na netu, ale nějak jsem se nedokopala je udělat. A pak vyšel návod ve Švadlence a sestra byla rychlejší. No to by bylo, abych ho taky neušila. No a už slouží svému účelu.

.....Polštářek má váslednou velikost asi 10x7 cm, ale může být podle vlastního nápadu. Sešijete pouze tři strany, naplníte vatelínem a otvor zašijete. Polštářek pak přišijete několika stehy k hotovému obalu krabičky. Nohy ušijete podle nákresu, látka lícem k líci a obšít celé chodidlo. Uprostřed pak prostřihnete malá otvor na otočrní ( pozor na pravou a levou) a trošku ji vycpete. Prošijte prsty a nohy pak otvorem k obalu krabičky. Hlavička je také podle nákrasu a hlavně podle fantazie. Oči můžete vyšít nebo jen nakreslit. Nos a pasu můžete dotvořit nití nebo opět jen nakreslit. Hlavičku několika stehy přišijete k polštářku.

...Deka má mít výslednou velikost asi 16x24 cm. Tu si ušijete podle fantazie jako první. 1 -Pak látku na -krabičku a podkladovou látku položíte rubem k rubu. této látky a na ni ušitou dekulícem na líc podkladové látky. Deku srovnáte s hranou krabičky ( cca 8 cm od spodního kraje.2 - Nakreslete si linky na šití otvoru. Linka půjde středem dek, 5 cm od spodního okraje a 1,5 cm od horního. 3 -Ušijete obdélník kolem budoucího otvoru ( na patku od steřdové linky).4 - Pak prostřihnete rovně a na koncích do V až ke švu. Pozor, neprostřihněte šití.5 -Obrátíte a sešpendlíte. 6 -otvor obšijete. 7 -Látky ( podkladovou a vrchní na krabičku) rozdělíte a odšijete rohy, tak aby šla látka navléct na krabičku.8 -Přebytečnou látku ustřihnete ( nezapomeňte nechat přídavek na šev, jinak se může párat).9 - Pak látka srovnáte na sebe a začistíte. Já je srovnala na krabičce, našpendlila, sundala z krabičky a ušila.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

JanaNur 17. 5. 2010, 20:24
,-) ,-) ,-)TAK TOHLE JE TEDY KRÁSNÝ NÁPAD (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ibis 12. 5. 2010, 11:44
(Y) (Y) (Y)Bezva nápad (clamp) (clamp) (clamp)
babi Irča 11. 5. 2010, 15:23
Omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla. Skusila jsem to znovu naskenovat, ale bohužel to přád vychází stejně. Skusím přidat popis ( opsat).
Krtečková 7. 5. 2010, 21:06
Ta hlaní fotka je super....ty uši... (smich) super nápad (Y)
Džuvka 7. 5. 2010, 18:19
já to také špatně vidím *-),prosím,nafoťte ještě jednou [A]
Michellinka 7. 5. 2010, 17:59
Prosím, nešlo by to nafotit znovu? Je to nějak nečitelné. *-) Ale jinak je to moc hezké (Y)
Zrušený účet 7. 5. 2010, 17:05
Moc hezké (clamp) (clamp) (clamp) pro mě zrovna aktuální :-) :-) :-), ale nějak to nemůžu přečíst , že by kvůli mé viróze *-) *-) *-) snad na to přijdu, až mi bude líp :-) :-)
Michellinka 7. 5. 2010, 17:58
@ Asi to není virózou, nebo na mě taky něco leze *-) ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie