Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 31 návštěvníků)

Kytička ( vyrábíme s nejmenšími )

0.0
Kytička  ( vyrábíme s nejmenšími )

Postup

Kytička na fotografie nebo vzkazy z počmáraného papíru, vhodná jako dárek pro babičky nebo tety:-))

Nejdříve dáme dítěti papír a voskovky a necháme ho počmárat celý papír ( nejlépe z obou stran ). Můžeme použít i prstové barvy, ale na sluníčku blednou:-((

Potom vystřihneme malá kolečka, která uprostřed vmáčkneme dolů tak, aby nám vznikl takový jakoby kornoutek, dole trošku zmáčkneme, různě natvarujeme a vznikne nám malý květ připomínající květ petúnie. Z více květů slepíme takovou květinovou kouli, do které vlepíme špejli. Na špejli nalepíme vteřinovým lepidlem menší kolíček, který z obou stran "zamaskujeme" lístečkem. Můžeme dát fotečku nebo lísteček se vzkazem nebo přáním ( čajový pytlík jsem přicvakla jen na focení, protože jsem zrovna po ruce neměla žádnou menší fotku a chtěla jsem to vyzkoušet ,-) )
Jeden lísteček jsme ještě dozdobily motýlkem ( z počmáraného papíru jsme vystřihly dva kruhy, složily jako harmoniku a v polovině přeložily. Dvě harmoniky jsme slepily k sobě a natvarovaly křidýlka ).

Můžeme si na provázek nalepit lístky vyrobené z papíru ( může být i krepový ) a dozdobit těmito kvítky nebo si udělat většího motýlka a nalepit na kolíček.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

verra79 3. 2. 2011, 14:13
Dcerce jsou teprve 2 roky, takže Vaší kytičku snad už zvládneme a dáme babičce (Y)..děkuji (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie