Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 7 návštěvníků)

Háčkovaná kabelka

0.0
Háčkovaná kabelka

Postup

Háčkovala jsem háčkem č.2,5,příze Camilla-barva 5309,spotřeba 3 klubíčka,uši jsem koupila v galanterii nebo je možné je objednat na www.hackovanecepicky.cz

Začneme na 60 ŘO,poté obháčkujeme z obou stran KS a tak háčkujeme stále dál až do požadované šíře dna kabelky.Od 2.řady přidáváme na každé straně na 3 místech-a sice v kratší části uprostřed a po stranách.Návod můžete opět vidět na výše uvedených webovkách.Jakmile máte hotovou šířku tašky,začnete háčkovat její výšku, a to tak,že první řadu děláte opět jen KS, a to do zadní nitě KS z předchozí řady,2.-4. řada pouze KS a vždy ukončit PO.
Poté *3DS,3ŘO,3 ŘO* vynechat a do 4 ŘO opět * opakovat.Na začátku vždy 3 ŘO jako náhradu za první DS.
Toto po celou řadu a ukončit PO.Další řada-Tam ,kde jsou DS dáme jedno ŘO,a do řady řetízkových ok z předchozí řady dáme 5 DS,pak zase 1 ŘO,DS/vějířky/,a tak pokračujeme až do požadované výšky kabelky.Důležité je držet si začátek-tzn.pozor na přidávání nebo ubírání ok-v jedné řadě se dává po jednom DS z každé strany 3 ŘO,v druhé 5 DS z každé strany a kolem 3 ŘO ok nic.Pro jistotu jsem vyfotila.
Poté jsem obháčkovala DS-dala jsem vždy 5 DS a přeskočila jedno ŘO,ukončila PO.Další řadu jsem dala prodloužený KS a poíslední řadu jen KS,obě ukončit PO.Ozdobila jsem pikotkou.
Dotazy ráda zodpovím.

začátek jednotlivých řad

poslední řady a ozdobení tašky

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

mirulinka1987 2. 8. 2013, 23:44
ty usi na te kabelce mate ve tvaru pulkruhu. Dala jsem se na hackovani, ale mam jen kruhove usi tak premyslim jak to tam nahackovat. Jestli udelat jeste extra radu ze do toho ty usi navlecu a nebo to tam nejak nasit zevnitr :^)
Viko 2. 8. 2010, 17:49
(Y)též hačkuji ,jsou moc praktické (F) (F)
ayaya 2. 8. 2010, 14:32
(Y) (Y) (Y) je moc hezoučká :-), šikulka.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie