Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 7 návštěvníků)

ADVENTNÍ KALENDÁŘ

0.0
ADVENTNÍ KALENDÁŘ

Postup

Co potřebujete? : nůžky, tavnou pistoly, karton, vánoční řetěz, větší kus látky na polepení karotnu, menší kousky látek na kapsičky, karton na čísla, mašličky, korálky atd., a elán do práce!


Základem kalendáře je karton, vystřižený do tvaru, který chcete. Já zvolila jakoby dům.
Karton je polepený látkou jakou doma najdete. Vše jsem lepila tavnou pistolí.
Obvod je polepený vánočním řetězem na stromeček. Kapsičky jsou nastříhané z barevného filcu, na každé kapsičce je nalepeno kolečko s číslem a dozdobeno mašličkou. V horní části jsou přilepené dva zvonečky.
Barevnost záleží jen a jen na vás. A pak už jen kapsičky naplnit mlskami. Naše holky z něj měly obrovskou radost :-) :-) :-) !!!!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

michalka30 2. 12. 2010, 10:38
(stromecek)Moc pěkný.To musej mýt děti radost. (stromecek)
kuťaska 2. 12. 2010, 12:58
@michalka30 To víte, že jo. Když ho včera ráno viděly na stole, tak zprvu nechápaly co to je a kde se to tam vzalo *-) *-) *-) . Pojaly jsme to tak, že jim tento kalendář s mlskami přinesl v přestihu Ježíšek, aby jim zpříjemnil to čekání na dárečky (G) (G) (G). Holky prozatím na Ježíška věří obě. I ta starší, která začala chodit do školy :-$ :-$ :-$ :-$ :-$. A my jsme moooc rádi. Vždyť je to hezké (stromecek) (stromecek) (stromecek) (stromecek). A děkuji za pochvalu! Hezký den a krásný adventní čas. Petra (hello) (hello) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie